Blog

Zorgverzekering of reisverzekering: de verschillen

Geplaatst op 05 juni 2014 door Arnold Nieman - 18 reacties

De 5 beste tips voor een lagere premie in 2014!

Geplaatst op 06 december 2013 door Denise Rogaar - 0 reacties

Anderzorg heeft al 4 jaar de laagste premie van Nederland. Maar je kunt zelf ook slim besparen op je zorgverzekering. We hebben de 5 beste tips voor je op een rij gezet. Lees verder!

Anderzorg loopt jou er uit! Of niet?

Geplaatst op 26 september 2013 door Denise Rogaar - 3 reacties

Ook Anderzorg doet dit jaar mee aan de 4 mijl. Tien sportieve medewerkers schudden de zomervakantie (kilo's) er af en lopen samen de 4 mijl van Groningen.Volg ze in hun strijd tot de finish!

Op naar het buitenland! Wat moet ik regelen?

Geplaatst op 03 juni 2013 door Marieke Heling - 8 reacties

Over twee weekjes is het zover: ik ga op vakantie! Dit jaar naar het (hopelijk) zonnige Corsica. Ik ga ervan uit dat er niks zal gebeuren waardoor ik daar zorg nodig zal hebben, maar die garantie heb je natuurlijk nooit. Ik neem in ieder geval mijn Europese Zorgkaart mee!

Tips tegen hooikoorts: hoe overleef ik het voorjaar?

Geplaatst op 03 mei 2013 door Marieke Heling - 30 reacties

Met het voorjaar en de zomer komt ook de hooikoorts. Om me heen zie ik betraande gezichten, rode neuzen en kleine oogjes. Ik hoor collega’s zeggen dat ze blij zijn dat ze op een zonnige en warme dag lekker binnen aan het werk mogen. En ik besef: toch wel heftig hoor, die hooikoorts! Daarom hier zeven tips om je hooikoorts zoveel mogelijk tegen te gaan.

Mobiel declareren: hoe kon ik ooit zonder?

Geplaatst op 27 maart 2013 door Marieke Heling - 15 reacties

Toen ik uiteindelijk overstag ging en een smartphone aanschafte, ontdekte ik dat zo'n telefoon niet alleen heel verslavend is, maar ook heel handig. Er zijn namelijk apps die je leven een stuk makkelijker maken. Eén daarvan is de online declareren app van Anderzorg. Lees er alles over!

Winterpret of winterpech?

Geplaatst op 13 maart 2013 door Marieke Heling - 0 reacties

De winter ligt alweer bijna achter ons. Erg blij mee, want ik ben toch echt meer van de zomer. Ik kan me goed voorstellen dat je deze winter Nederland bent ontvlucht, op zoek naar een mooie skipiste mét blauwe lucht. Dit blog is speciaal voor die mensen die met gebroken of gekneusde ledematen zijn teruggekeerd in Nederland. Lees snel verder!

Wat als je wat minder mazzel hebt?

Geplaatst op 27 februari 2013 door Marieke Heling - 28 reacties

Ik ben een mazzelaar, dat besef ik me maar al te goed. Ik ben gezegend met een goede gezondheid en heb zo door het jaar heen vrij weinig met mijn zorgverzekeraar (natuurlijk: Anderzorg :)) te maken. Ik betaal over het algemeen netjes mijn zorgpremie, en that’s it. Maar stel nou dat...

Wie-o-wie wordt de nieuwe blogger van Anderzorg?

Geplaatst op 22 januari 2013 door Marieke Heling - 13 reacties

Ik heb 3 jaar lang blogs voor jullie mogen schrijven. Met erg veel plezier maar ik stop ermee. Ik ga wat anders binnen het bedrijf doen. Vanaf vandaag gaan jullie hier blogs lezen van een collega. Maar wie is het? Is het een hij of een zij?

Overstaphulp van Anderzorg. Zo stap je makkelijker naar ons over!

Geplaatst op 19 december 2012 door Bjorn Franke - 0 reacties

Veel mensen vinden een nieuwe zorgverzekering kiezen lastig. Dat begrijpen we bij Anderzorg. Daarom maken we je het zo makkelijk mogelijk. Je kunt nu op onze website bijvoorbeeld heel gemakkelijk Anderzorg met concurrenten vergelijken. Lees vlug verder!

Populaire zorgverzekering met veel gemak

Geplaatst op 17 december 2012 door Bjorn Franke - 0 reacties

Je hebt nog een paar weken om je verzekering bij Anderzorg aan te passen. En je weet het: dat maken wij graag zo gemakkelijk mogelijk voor je. Daarom hebben we dit handige tooltje laten maken waarmee je onze pakketten kunt vergelijken. Nieuwsgierig? Lees vlug verder!

Besparen en tóch een aanvullende verzekering? Wij hebben de oplossing!

Geplaatst op 12 december 2012 door Bjorn Franke - 0 reacties

Je leest dit blog waarschijnlijk omdat je wilt besparen op je zorgverzekering. Misschien wil je je aanvullende verzekering er wel uitgooien. Maar wat mis je als je geen aanvullende verzekering hebt? En kan het niet goedkoper?

Niet zelf voorschieten, dankzij gecontracteerde zorg!

Geplaatst op 30 november 2012 door Bjorn Franke - 0 reacties

Als je bij bijvoorbeeld een fysiotherapeut komt, dan hoef je niet zelf aan de kassa te betalen. We hebben namelijk slimme afspraken met zorgaanbieders over de betaling. In dit blog vertellen we je hoe deze gecontracteerde zorg werkt. En daar heb je meer voordeel van dan je misschien denkt. Lees snel verder.

5 tips om in 2013 slim te besparen op je zorgpremie

Geplaatst op 13 november 2012 door Bjorn Franke - 2 reacties

We doen bij Anderzorg alles voor een lage premie. Maar wist je dat je er zelf ook veel aan kunt doen? We hebben de 5 slimste bespaartips voor je op een rij gezet. Lees verder!

Geen gedoe met 80 accounts: met je DigiD op Mijn Anderzorg

Geplaatst op 31 oktober 2012 door Bjorn Franke - 2 reacties

We hoorden vaak dat het inloggen op Mijn Anderzorg lastig was. Het aanmelden is eenvoudiger geworden. Daarom kun je nu inloggen met je eigen DigiD. Lees verder!

Jullie hebben gesproken! Wat is het lot van Health Apps?

Geplaatst op 15 oktober 2012 door Bjorn Franke - 0 reacties

Dank jullie wel voor het meepraten over Health Apps! Wij vonden het een goed idee om ze te gaan vergoeden. Maar jullie zijn de enige die ons dat kunnen vertellen. Jullie hebben gesproken. Lees snel wat het geworden is!

Prinsjesdag: Wat betekent dat voor mijn zorgverzekering in 2013?

Geplaatst op 19 september 2012 door Bjorn Franke - 1 reacties

Gisteren is het Prinsjesdag. Dus is er ook veel nieuws te vertellen over je zorgverzekering. Je kunt natuurlijk de troonrede bekijken. Maar wil je dat niet? Of val je altijd direct in slaap na “Leden van de Staten-Generaal,”? Lees dan dit blog!

Ga je verhuizen? Bij Anderzorg hoef je (bijna) niets te doen

Geplaatst op 14 september 2012 door Bjorn Franke - 1 reacties

Ieder jaar verhuizen meer dan 8000 AnderZorg’ers. Da’s best veel! Daarom heb ik uitgezocht wat je bij ons moet regelen bij een verhuizing. En zo ontdekte ik dat dat bijzonder weinig is. Lees snel verder!

’s Avonds of in het weekend naar de fysio. Via Anderzorg kan het!

Geplaatst op 16 augustus 2012 door Bjorn Franke - 0 reacties

De fysio, je gaat er liever niet heen. Maar als je van je tennisarm af wilt, dan is het goed dat hij er is. En het is dan fijn als de openingstijden jou een beetje uitkomen. Daarom heeft Menzis voor ons geregeld dat jij ook ’s avonds en in het weekend bij de betere fysio’s terecht kunt. Lees snel hoe je daarvan kunt profiteren.

Alleen Basisverzekering? Voorkom onverwachte vakantiekosten!

Geplaatst op 11 juli 2012 door Bjorn Franke - 3 reacties

Ga je deze zomer naar het buitenland op vakantie? Check dan even of je ook een aanvullende verzekering of een goede reisverzekering hebt. Zoals je weet kun je met alleen een basisverzekering voor onverwachte kosten komen te staan. Gelukkig kun je daar zelf wat aan doen. In dit blog lees je hoe!

Heb jij je zorgpolis al digitaal?

Geplaatst op 25 mei 2012 door Bjorn Franke - 5 reacties

Een raadsel: welk papier krijg je ieder jaar, maar kun je nooit terugvinden? Heel goed: je zorgpolis! Daar hebben we bij AnderZorg een goede oplossing voor. Lees snel verder wat dat is!

Naar de tandarts: Anderzorg.nl maakt het makkelijker

Geplaatst op 16 april 2012 door Bjorn Franke - 1 reacties

Jullie vragen ons het hemd van het lijf over de vergoeding van de tandarts. En da's niet gek, want het afgelopen jaar is daar veel aan veranderd. Tijd om nog even het een en het ander op een rijtje te zetten.

Eigen risico, eigen bijdrage, hoe zat het ook alweer?

Geplaatst op 01 maart 2012 door - 0 reacties

Eigen risico, eigen bijdrage, wel zelf betalen of juist niet? Hoe zat het nu ook al weer. In dit blog zet ik alles voor je op een rijtje! Lees vlug verder!

Op zoek naar de sneeuw!

Geplaatst op 07 februari 2012 door - 1 reacties

Nu je toch even kunt genieten van sneeuw en ijs, gaat het vast een beetje kriebelen. Heb jij je skivakantie al geboekt? Wanneer je net als ik niet zo’n “getalenteerde” skiër bent, is het verstandig rekening te houden met een aantal dingen. Laat ik je daarom namens AnderZorg enkele tips geven zodat jij goed voorbereid de sneeuw in kunt. Je bent het natuurlijk niet van plan. Maar als er wat gebeurt, dan ben je vast blij dat met dit blog!

De premie van Anderzorg met de power van Menzis

Geplaatst op 01 februari 2012 door Bjorn Franke - 0 reacties

Zoals je misschien weet, horen wij bij Menzis. Daar kun jij veel van profiteren. Maar hoe? En hoeveel? Dat leggen we je graag uit!