En daarom zijn we goedkoper

We begrijpen dat je zo weinig mogelijk wilt betalen voor zorg die je waarschijnlijk toch niet nodig hebt. Je maakt je keuzes bewust en leeft best gezond. Daar staat een scherpe premie tegenover, die we samen laag houden. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder.

 • Online gemak

  We staan voor eenvoud en gemak. Zo kun je bij ons veel zelf online regelen. Via Mijn Anderzorg, de Zorgvinder en de Anderzorg declaratie app heb je zelf inzicht én controle over jouw zorgverzekering. Handig voor jou, maar ook voor ons. Doordat jij je zaken zelf regelt, bespaar je ons veel werk. Dat scheelt ons een hoop salarissen en dat heeft effect op je premie. Zo kunnen we jou al vier jaar de goedkoopste Basisverzekering met maximaal vrijwillig eigen risico bieden.

  Contact met ons verloopt voornamelijk online. Maar wist je dat we naast onze chat en e-mailservice ook een webcare team hebben? Zij beantwoorden al jouw vragen op bijvoorbeeld Twitter en Facebook. Zo kun je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat met ons in gesprek gaan. Zonder telefoonkosten of lange wachttijden.

 • Scherp geprijsd

  We hebben één van de laagste premies van Nederland. Met een vrijwillig eigen risico van € 500 zijn we al 4 jaar de goedkoopste. Je betaalt bij ons dan € 62,25 per maand. Vergelijk de premie van Anderzorg met andere zorgverzekeraars

 • Goede zorg

  Anderzorg staat voor lage premies. Menzis is goed in het inkopen van goede zorg. Daar profiteren we bij Anderzorg weer van. Door onze samenwerking met Menzis hoeven we zelf geen zorginkopers in dienst te nemen die afspraken maken met ziekenhuizen, tandartsen en fysiotherapeuten. Dat scheelt in de kosten, maar op deze wijze ben je wel verzekerd van goede zorg en heb je een optimale keuzevrijheid. Meer over hoe wij zorg inkopen en hoe wij zorg vergoeden.

  En ben je benieuwd waar wij jouw premiegeld aan uitgeven? Onze infographic biedt uitleg in beeld

 • Samen betaalbaar

  Via onze tip een vriend actie in het najaar kun je door middel van je eigen Anderzorg-shop nieuwe klanten werven. Deze actie is niet alleen goed voor Anderzorg maar ook goed voor jou en de nieuwe verzekerde. Zo verdienen jullie een zakcentje en houden wij de premie laag. Meer over onze Tip een vriend actie