Overstaphulp van Anderzorg. Zo stap je makkelijker naar ons over!

 • Consumentenbond: “Anderzorg is het goedkoopst”

  We zetten alles op alles voor een lage premie. Daar zijn we dit jaar heel goed in geslaagd. Zo goed zelfs dat Anderzorg volgens de Consumentenbond de goedkoopste zorgverzekering met maximaal eigen risico van Nederland heeft!

  Gemakkelijk vergoedingen vergelijken

  Met onze vergelijkingstool kun je heel simpel Anderzorg vergelijken met je huidige zorgverzekeraar. De hoogte van vergoedingen uit de Basisverzekering is overal hetzelfde, dus hoef je alleen maar de aanvullende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo weet je niet alleen wat je bespaart, maar ook dat het goed zit met de vergoedingen.

  Wij zeggen voor je op

  Bovendien, als je voor Anderzorg kiest, is overstappen heel gemakkelijk. Wij zeggen je huidige verzekering voor je op. Voorwaarde is wel dat je uiterlijk op 31 december naar ons overstapt. Daarna kun je nog tot en met 31 januari bij ons verzekeren voor 2013, maar dan moet je huidige verzekering zijn opgezegd vóór 1 januari.

  Geen medische selectie

  Bij Anderzorg hebben we geen medische selectie. Ook niet voor de aanvullende verzekering. Heb je een chronische rechter tennisarm en is het te beschamend om te vertellen waar je die van gekregen hebt? Geen probleem, wij willen het niet eens weten!

 • Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • (Zal niet worden getoond)
project.totop