Populaire zorgverzekering met veel gemak

 • Geen gedoe met grote schema’s

  Vergoedingen vergelijken is soms best lastig. Je moet eerst bepalen wat je belangrijk vindt en daarna komen er vaak brede vellen papier aan te pas om alle vergoedingen in schema’s te plotten. Dat moet makkelijker kunnen, dachten we. Dus hebben we een tooltje gebouwd.

  Makkelijker vergelijken en misschien zelfs besparen!

  In onze vergelijkerstool kun je al onze vergoedingen vergelijken. Met een paar klikken weet je direct waar je aan toe bent. Onze ervaring is dat de meeste mensen fysiotherapie, zorg in het buitenland (vakantie!) en de tandarts de belangrijkste vergoedingen vinden. En wie weet: kan je verzekering nog wel wat goedkoper!

  Meest gekozen zorgverzekering

  Wist je trouwens dat Anderzorg Basis met Anderzorg Jong de meest gekozen zorgverzekering is op ZorgKiezer.nl? Dat vonden we erg gaaf om te horen. Het bewijst dat onze vergoedingen het goed doen ten opzichte van de concurrentie. En dat we in 2013 weer veel nieuwe klanten kunnen verwelkomen.

  Profiteer van de power van Menzis

  Nog een voordeel! Anderzorg hoort bij Menzis. Zij maken afspraken voor ons met ziekenhuizen, fysio’s, tandartsen en andere zorgverleners. Daardoor ben jij verzekerd van de betere zorg. Bovendien: als jij een eigen risico rekening krijgt omdat je buiten je schuld een ongeluk hebt gehad, dan gaan we samen met Menzis voor je achter de schade aan.

 • Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • (Zal niet worden getoond)
project.totop