Anderzorg en Menzis

Met onze labels Menzis en Anderzorg bieden we Basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Anderzorg is onderdeel van Coöperatie Menzis. Daardoor profiteer je van een van de laagste premies van Nederland én het grote landelijke netwerk van zorgaanbieders waarmee Menzis een contract heeft.

Regel het via de app

Bij Anderzorg proberen we alles zo veel mogelijk digitaal te regelen, dat scheelt in de kosten en dus jouw premie.

Niet te moeilijk

Stel simpel de zorgverzekering samen die bij jou past. Geen ingewikkelde pakketten, wel zo makkelijk.

Dit is Anderzorg

Het leven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk jouw leven te laten leiden.

Het leven verandert en zorg verandert

Het leven verandert en zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps.

Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijk aanvullend pakket. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om #deleven te leiden. Ook als jouw leven verandert.

Daarom kies je Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse