Genieten van #deleven

Genieten van het leven: dat willen we toch allemaal? Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Volg de cursus op Instagram

Genot is een breed begrip en soms kun je hier wel wat extra hulp bij gebruiken. Met #delevengenieter cursus op Instagram Stories hopen wij jou te helpen om meer te genieten van het leven. Hiervoor zijn we samen met praktisch filosofe Reine Rek op zoek gegaan naar de essentie van genieten. Hoe laat je genot écht toe in jouw leven? Hoe word jij zelf #delevengenieter?

Module 1: Genieten van het moment

In module 1 van onze #delevengenieter Instagram Stories cursus vertelt praktisch filosoof Reine Rek hoe je stressvolle situaties onder controle krijgt en weer kan genieten in het moment. Lees hier rustig alle informatie na.

Lees dit artikel

Module 2: Leren genieten van wat je doet

In module 2 van onze #delevengenieter Instagram Stories cursus legt praktisch filosoof Reine Rek je uit hoe je kunt genieten van een dagje bankhangen zónder dat jij je er schuldig door voelt.

Lees dit artikel

Module 3: Zet je zintuigen aan en geniet met heel je lichaam

In module 3 van onze #delevengenieter Instagram Stories cursus zet je samen met praktisch filosoof Reine Rek al je zintuigen op scherp. Ontdek hoe je kunt genieten met heel je lichaam.

Lees dit artikel

Module 4: Optimaal van elkaar genieten

In module 4 van onze #delevengenieter Instagram Stories cursus legt praktisch filosoof Reine Rek uit hoe je door verwachtingen te managen weer optimaal kunt genieten van elkaar.

Lees dit artikel

Module 4: Optimaal van elkaar genieten

In module 4 van onze #delevengenieter Instagram Stories cursus legt praktisch filosoof Reine Rek uit hoe je door verwachtingen te managen weer optimaal kunt genieten van elkaar.

Lees dit artikel

Overzicht modules 1 t/m 5

Voor een terugblik op alle modules, kun je nu de samenvatting lezen in de blog. Of bekijk de modules rustig nog een keer op ons Instagram-kanaal!

Bekijk het overzicht

Daarom kies je Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Het leven is voor iedereen anders

Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk het leven te laten leiden. 

Het leven verandert en zorg verandert

En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps. Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijke aanvullende verzekering. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie.

Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app en chat.