Beëindigen samenwonen

Gaan jij en je partner uit elkaar? En sta je nog bij je (ex)partner op de zorgpolis? Bij Anderzorg sluit je gemakkelijk online een eigen zorgverzekering af voor een lage premie. Je bent al verzekerd voor € 102 per maand met € 385 wettelijk verplicht eigen risico.

Bereken je premie en stap over

Er breekt een roerige tijd aan als jij en je partner hebben besloten om uit elkaar te gaan. Er moet veel worden geregeld, en het sluiten van een eigen zorgverzekering is dan niet het eerste waar je aan denkt. We begrijpen dat je daar niet te veel tijd aan wilt besteden. Anderzorg hoopt het jou in deze periode wat gemakkelijker te maken. Bij ons sluit je eenvoudig online een verzekering af die bij jou past. Wij zeggen vervolgens je oude zorgverzekering voor je op.

Zijn jullie nog niet officieel gescheiden? Maak je geen zorgen, want ook dan kan je alvast een eigen zorgverzekering aanvragen. Jouw eigen zorgverzekering gaat in op de eerste dag van de volgende maand.

Heb je niet meer nodig dan noodzakelijke zorg? Bij Anderzorg kan je je goedkoop verzekeren voor de Basisverzekering. Je bent met deze Basisverzekering verzekerd voor € 102 per maand met € 385 wettelijk verplicht eigen risico.

Wil je toch iets meer? Je kunt bij Anderzorg zelf je zorgverzekering samenstellen. Verzeker alleen wat er toe doet en kies uit aanvullende modules, of speel op safe en kies een van onze kant en klare (combinatie)pakketten.

Ook kinderen staan vaak op de gezamenlijke polis. Als ouders uit elkaar gaan zullen de kinderen bij één van de ouders op de zorgpolis worden bijgeschreven. Over het algemeen wordt het kind bijgeschreven op de zorgpolis van de verzorgende ouder. Dit is namelijk wel zo gemakkelijk als je kind zorgkosten maakt. Meer over het verzekeren van je kinderen

Zie ook

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.