Overgestapt of pakket gewijzigd?

Betaal je via automatische incasso? Dan schrijven we de premie van januari 2018 van je rekening af, op 12 januari. De premie voor februari, innen we op 29 januari 2018. Betaal je per (digitale) acceptgirokaart, dan ontvang je de acceptgiro uiterlijk 7 januari. In de maanden na januari, ontvang je de acceptgiro in de laatste week van de maand. Als je wilt overstappen, hoef je dus niet bang te zijn dat je in december zowel premie bij Anderzorg als je nieuwe verzekeraar betaalt.

Wanneer je overstapt naar Anderzorg zeggen we je huidige zorgverzekering voor je op. Tijdens de overstap periode vinden er vaak dubbele betalingen plaats omdat je de premie voorafgaande van de maand, het kwartaal of het jaar moet betalen. De opdracht van de automatische incasso stond al klaar bij de bank op het moment dat de verzekering is stopgezet. Ze storten de teveel betaalde premie automatisch terug op je rekening. Je ontvangt van je huidige zorgverzekeraar een bewijs van uitschrijving op het moment dat ze de opzegging hebben verwerkt.

Na de verzenddatum van het eerste polisblad voor het nieuwe jaar heb je nog 14 dagen de tijd om een wijziging in je polis aan te brengen.

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.