Scherpe premie, goede zorg

Een goede zorgverzekering voor een scherpe prijs. En dat al 12 jaar!

Bereken je premie

Daarom Anderzorg:

 • Al 12 jaar één van de scherpste premies van Nederland.

 • Alles simpel geregeld in de Anderzorg app.

 • Klanten geven onze dienstverlening een 8,2*.

 • Anderzorg Flex - 4 premium apps én een risicoverzekering

Bekijk onze scherpste premies

Dit zijn de premies van Anderzorg Compact voor 2022:

 • € 88,50 per maand (bij € 500 vrijwillig eigen risico)
 • € 98 per maand (bij € 400 vrijwillig eigen risico)
 • € 102 per maand (bij € 300 vrijwillig eigen risico)
 • € 106 per maand (bij € 200 vrijwillig eigen risico)
 • € 110 per maand (bij € 100 vrijwillig eigen risico)

  Meer eigen risico, minder premie

  In Nederland betalen we verplicht eigen risico over zorgkosten die worden vergoed door de Basisverzekering. Bijvoorbeeld als je geopereerd wordt. Het eigen risico dat je betaalt is maximaal € 385 per jaar. Bezoek je de huisarts? Dan hoef je geen eigen risico te betalen.

  Verwacht je weinig zorgkosten? Je kunt je eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500. Het voordeel is dat je daardoor minder premie betaalt. Nadeel is dat diezelfde operatie je € 385 plus een vrijwillig gekozen bedrag kost. Bedenk dus goed of je dat risico kunt lopen.

  Eigen risico kiezen

  Zo houden we je premie scherp

  De zorgkosten blijven stijgen doordat we allemaal ouder worden en er steeds meer dure medicijnen en technieken zijn. En dat is mooi, want zo leven we langer gezond. Wij kunnen de premie scherp houden door slim zorg in te kopen en altijd kritisch te zijn op onze eigen kosten. Daarom regelen we bij Anderzorg bijvoorbeeld het liefst alles online. Je regelt zelf je zorgzaken simpel in de Anderzorg-app. Ook helpen we je supersnel via Facebook, Twitter en Whatsapp.

  Nieuw voor #deleven: Anderzorg Flex!

  Met Anderzorg Flex bescherm je jezelf tegen onverwachte kosten na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Bovendien werk je aan je gezondheid met de 4 premium apps: Headspace, Sworkit, Fabulous en de FysioZelfCheck! Zo neem je zelf de regie. En haal je het maximale uit #deleven

  Heb je Flex afgesloten? Log met je DigiD in op Mijn Anderzorg en activeer je Flex-apps

  Check Flex

  Korting? Zo regel je dat!

  Dit is Anderzorg

  #deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Op je eigen manier vier je de momenten die er echt toe doen!

  Daarom zetten wij ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden. Met een scherpe prijs en een eenvoudig, online samen te stellen zorgverzekering. Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app.

  Zorg verandert

  Zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg met je mee. We bieden je vanaf nu het nieuwe Anderzorg Flex. Dit is een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering plus toegang tot 4 gezondheidsapps: Headspace, Sworkit, Fabulous en FysioZelfCheck. Met deze apps kun jij zelf aan de slag om het beste uit jezelf te halen, zowel mentaal als fysiek. We helpen je om #deleven te leiden.

  Kortom: wij zijn er voor je als je ons nodig hebt. Dat is zorg voor #deleven.