Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Anderzorg heeft het keurmerk van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie: het zogeheten Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk betekent dat Anderzorg duidelijke en volledige informatie geeft over haar verzekeringsproducten en over de manier waarop je die kunt afsluiten.

Het Thuiswinkel Waarborg is het belangrijkste Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen 'op afstand', bijvoorbeeld via het internet, catalogi of de post. De Thuiswinkel Organisatie heeft voor een aantal onderwerpen voorwaarden opgesteld, en kent het keurmerk alleen toe aan bedrijven en organisaties die aan die voorwaarden voldoen. De onderwerpen zijn:

  • Informatieplicht
  • Herroepingplicht
  • Privacy statement
  • Procedure voor klachtafhandeling

De controle hierop wordt uitgevoerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Voor jou als klant betekent het keurmerk dat je veilig via internet of telefonisch een verzekering bij Anderzorg kunt afsluiten. Ook betekent het keurmerk dat we je duidelijke en volledige informatie geven over onze verzekeringsproducten en over de voorwaarden voor de aankoop.

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.