Actie: tip een vriend 2016

Ken jij iemand die op zoek is naar een goedkope zorgverzekering zonder veel poespas? Promoot Anderzorg via jouw persoonlijke promotiepagina en verdien samen 40 euro! 

Over de Tip een vriend-actie 

Maak op tipeenvriend.anderzorg.nl een promotiepagina aan en start met tippen. Vertel vrienden, familie of kennissen waarom jij zo tevreden bent over Anderzorg en vraag ze via jouw persoonlijke promotiepagina over te stappen. Als ze via jouw promotiepagina doorklikken naar Anderzorg en zich verzekeren bij Anderzorg, krijg jij als beloning 40 euro die je naar eigen inzicht mag verdelen tussen jou en de nieuwe verzekerde. Wel moet de getipte minimaal 10 euro ontvangen. En ben je fanatiek promoter? Dan ontvang je een bonus van € 40 per 3 nieuwe polissen. Uiteraard moet je zelf in 2016 nog wel klant zijn van Anderzorg. 

Anderzorg promoten kan binnen 1 minuut:  

  1. Maak je promotiepagina aan.
  2. Promoot Anderzorg onder je vrienden, familie, kennissen, collega’s etc.
  3. Verdeel € 40 per polis. 
  4. EXTRA: bonus van € 40 per 3 nieuwe polissen. 

Goeie deal toch? Zo houden we samen de premie laag!


Ik ben al jarenlang verzekerd bij Anderzorg, de goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland en tot op heden altijd snel, makkelijk, duidelijk en goed geregeld!

Nienke Mulder (16 december 2014)

Overzichtelijk, compleet en snelle service

Janneke Smeets (15 december 2014)

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.