Tip een vriend 2017

Ken jij iemand die op zoek is naar een goedkope zorgverzekering zonder veel gedoe? Promoot Anderzorg via jouw persoonlijke promotiepagina en verdien samen 40 euro! 

Over de Tip een vriend-actie 

Maak op tipeenvriend.anderzorg.nl een promotiepagina aan en start met tippen. Vertel vrienden, familie of kennissen waarom jij zo tevreden bent over Anderzorg en vraag ze via jouw persoonlijke promotiepagina over te stappen. Als ze via jouw promotiepagina doorklikken naar Anderzorg en zich verzekeren bij Anderzorg, krijg jij als beloning 40 euro die je mag verdelen tussen jou en de nieuwe verzekerde. De actie loopt tot en met 31 januari 2017.

Anderzorg promoten kan binnen 1 minuut:   

  • Maak je promotiepagina aan op tipeenvriend.anderzorg.nl.
  • Promoot Anderzorg bij je vrienden, familie, kennissen, collega’s etc.
  • Verdeel € 40 per polis. 
  • EXTRA: bonus van € 40 per 3 nieuwe polissen.

Goeie deal toch? Zo houden we samen de premie laag!

Doe nu mee

Je kunt de beloning op twee manieren verdelen:

  • Je verdeelt de beloning in € 20 voor jezelf en € 20 voor de nieuwe verzekerde.
  • Je geeft de volledige beloning van € 40 aan de nieuwe verzekerde.
En ben je fanatiek promoter? Dan ontvang je een bonus van € 40 per 3 nieuwe polissen. Uiteraard moet je zelf in 2017 nog wel klant zijn van Anderzorg. 
De actie loopt tot en met 31 januari 2017. Hoeveel je precies ontvangt weten we in februari. We maken dan de balans op en uiterlijk 1 mei betalen we de beloningen uit.

Zie ook:

Ik ben al jarenlang verzekerd bij Anderzorg, de goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland en tot op heden altijd snel, makkelijk, duidelijk en goed geregeld!

Nienke Mulder (16 december 2014)

Overzichtelijk, compleet en snelle service

Janneke Smeets (15 december 2014)

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.