Bedden en bedhulpmiddelen 2017

Onder bedhulpmiddelen vallen: bedden in speciale uitvoering, anti-decubitusbedden, matrassen, overtrekken, lucht- en windringen, dekenbogen, bedhekken, bedrugsteunen en bedtafels, bedgalgen, papegaaien, bedverkorters, bedverlengers, bedverhogers, bedportalen, glijen, rollakens, ondersteken, bedbeschermende onderleggers en infuusstandaarden.

Als je naar een gecontracteerde leverancier gaat, dan wordt het hulpmiddel volledig vergoed. In de Zorgvinder vind je welke leveranciers Anderzorg gecontracteerd heeft.

Als je naar een niet-gecontracteerde leverancier gaat, krijg je niet altijd alle kosten vergoed. Bovendien geldt er dan meestal ook een maximale vergoeding. Kosten hoger dan de maximale vergoeding zijn voor eigen rekening. In de Zorgvinder vind je welke leveranciers Anderzorg gecontracteerd heeft. In het verzekeringsreglement lees je hier meer over de maximale vergoeding.

Eigen risico

Er geldt geen eigen risico voor bedden en hulpmiddelen.

Je kunt terecht bij een door Anderzorg gecontracteerde leverancier. In de meeste gevallen krijg je niet alle kosten vergoed, als je naar een niet-gecontracteerde leverancier gaat. In de Zorgvinder vind je welke leveranciers Anderzorg gecontracteerd heeft. Het kan zijn dat je niet alles vergoed krijgt. In de algemene voorwaarden vind je hoeveel je vergoed krijgt.

Als je naar een gecontracteerde leverancier gaat, dan wordt het hulpmiddel volledig vergoed. In de Zorgvinder vind je welke leveranciers Anderzorg gecontracteerd heeft.

Disclaimer

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden, er kunnen uitsluitingen en beperkingen gelden. Heb je zorg nodig? Bekijk dan ook altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden.

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.