Epilatie 2018

Abnormale haargroei in het gezicht of de hals kan verholpen worden. Epilatie door middel van elektrische stroom, laser, flitslicht of hiermee gelijk te stellen apparatuur maakt nagroei, na verwijdering van het haar, praktisch onmogelijk.

Epilatie wordt niet vergoed vanuit de Basisverzekering.

Je krijgt 80% van de kosten vergoed tot een maximumbedrag. Dit maximumbedrag geldt voor de hele verzekeringsduur:

Anderzorg Budget Anderzorg Jong Anderzorg Extra
€ 0 € 500 € 500 

Wanneer heb je recht op vergoeding?

Je hebt recht op deze vergoeding als je abnormale haargroei in het gezicht of de hals hebt en de behandeling wordt gegeven door of onder verantwoordelijkheid van een huidtherapeut of een door Anderzorg erkende schoonheidsspecialist die geregistreerd is bij ANBOS met de specialisatie 'elektrisch ontharen'. 

Kosten hoger dan de maximale vergoeding zijn voor je eigen rekening.

Eigen risico

Omdat epilatie niet vanuit de Basisverzekering wordt vergoed, geldt er geen eigen risico.

Voor de behandeling kun je terecht bij een erkende huidtherapeut of een door Anderzorg erkende schoonheidsspecialist die geregistreerd is bij ANBOS met de specialisatie 'elektrisch ontharen' of 'ontharingstechnieken'.
Je mag naar een andere zorgaanbieder, maar dan krijg je geen vergoeding.

Nee, je hebt geen verwijzing nodig.

Zie ook: 

Disclaimer

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden, er kunnen uitsluitingen en beperkingen gelden. Heb je zorg nodig? Bekijk dan ook altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden.

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.