Psoriasisdagbehandelingen 2017

Psoriasis is een niet-besmettelijke huidziekte. Behandeling kan de ziekte bestrijden of verlichten. Balneofototherapie is een combinatie van zoutbaden en lichtbehandeling die de ziekte bestrijdt en verlicht.

Je krijgt vergoeding tot een maximum van dertig behandelingen per kalenderjaar. Een psoriasisdagbehandeling wordt vergoed vanuit de Basisverzekering.

De behandeling wordt gegeven door een zorgaanbieder met wie Anderzorg een overeenkomst heeft gesloten. Vind een aanbieder bij jou in de buurt met de Zorgvinder.

Mag je ook naar een andere zorgaanbieder?

Je mag naar een andere zorgaanbieder, maar dan krijg je geen vergoeding.

Je hebt voor deze behandeling een verwijzing van je huisarts of dermatoloog nodig.            

Zie ook:

Disclaimer

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden, er kunnen uitsluitingen en beperkingen gelden. Heb je zorg nodig? Bekijk dan ook altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden.

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.