Stottertherapie 2017

Sommige mensen hebben moeite met vloeiend spreken. Zij kunnen dan baat hebben bij stottertherapie. Stottertherapie is voor een deel verzekerd in de Basisverzekering. In de aanvullende verzekering krijg je stottertherapie vergoed die is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen.

Stottertherapie wordt voor een deel vergoed vanuit de Basisverzekering. Je kunt hiervoor terecht bij een gespecialiseerde logopedist. Meer over vergoeding van Logopedie.

Je krijgt stottertherapie vergoed tot een maximumbedrag. Dit maximumbedrag is per kalenderjaar:

Anderzorg Budget Anderzorg Jong Anderzorg Extra
€ 0 € 300 € 300 
Kosten hoger dan de maximale vergoeding zijn voor je eigen rekening.
 

Eigen risico

Als stottertherapie vanuit de aanvullende verzekering wordt vergoed, geldt er geen eigen risico.

Je hebt alleen recht op vergoeding van stottertherapie van Del Ferro, het Instituut Natuurlijk Spreken of Instituut De Pauw (BOMA-therapie).

Zie ook:


Disclaimer

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden, er kunnen uitsluitingen en beperkingen gelden. Heb je zorg nodig? Bekijk dan ook altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden.

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.