Aanvragen kraamzorg

Ben je zwanger en wil je na de bevalling snel goede kraamzorg? Vraag dan uiterlijk in de 20e week van de zwangerschap kraamzorg aan.

Kraamzorg aanvragen doe je eenvoudig online via Mijn Anderzorg. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarvoor heb je enkele gegevens nodig, zoals je burgerservicenummer en de naam van jouw verloskundige praktijk. Je kunt een voorkeur aangeven voor een bepaalde kraamzorgaanbieder (bijvoorbeeld omdat je daar goede ervaringen mee hebt), maar dat hoeft niet.

Kraamzorg aanvragen

Heb je vragen over kraamzorg of het regelen daarvan? Bel dan met de Servicelijn Kraamzorg, op 0900 202 50 03 (lokaal tarief plus de eventuele kosten voor mobiel bellen).

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! Anderzorg heeft speciaal voor haar verzekerden een voordelig kraampakket samengesteld. In het pakket zit alleen wat je echt nodig hebt. Niet meer en niet minder. En dat voor maar € 25 inclusief verzendkosten.

Betalen doe je met iDeal. Dat betekent dat je het kraampakket alleen kunt bestellen als je internetbankiert. Na het afronden van de bestelling wordt het pakket binnen 3 werkdagen bij je thuisbezorgd.


Inhoud kraampakket

In het kraampakket zit alleen wat je echt nodig hebt voor bij de bevalling en tijdens de kraamtijd. Dat betekent onder meer inleg- en kraamverband, matrasbeschermer, onderleggers, wondkompressen en reinigingsproducten. Bij het bestelformulier vind je een compleet overzicht van de inhoud. 

Extraatjes als knuffeltjes of slabbetjes zitten niet in het pakket, hoe leuk ze ook zijn. Zo houden we de prijs van het pakket laag en waarschijnlijk krijg je straks cadeautjes genoeg!

Waarom geen gratis pakket

Bij Anderzorg krijg je geen gratis kraampakket. Op die manier kunnen we namelijk de premie laag houden. Wil je toch een kraampakket, dan kun je deze zelf voor een voordelige prijs kopen. Op deze manier bespaar je op zowel je premie als het kraampakket!

Leuk om te weten: per jaar worden er ongeveer 2.500 Anderzorg-kindjes geboren!

Handig om te weten

Bestel het kraampakket in ieder geval in de 6de maand van je zwangerschap. Zo heb je alles op tijd in huis. Heb je vragen over het kraampakket of over de bestelling, dan kun je bellen met Natalis, de leverancier. Je bereikt Natalis op 036-535 3490.

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.