Betrokken geweest bij een ongeval?

Een ongeval kun je melden via het online formulier. Wij sturen je daarna per post een vragenformulier toe. Dit formulier is afgestemd op je persoonlijke situatie. Anderzorg beoordeelt jouw persoonlijke situatie en onderzoekt of de kosten betaald kunnen worden door de aansprakelijke partij.

Meld je schade

Als je persoonlijke schade hebt opgelopen na een ongeval, dan kun je deze kosten verhalen op de aansprakelijke partij. Anderzorg kan je hierin adviseren. Ook kunnen wij je in contact brengen met een advocatenkantoor. Als je verzekerd bent bij Anderzorg, is de eerste beoordeling van jouw zaak gratis.

Soms moet je een deel van de medische kosten zelf betalen, omdat je een eigen risico voor de Basisverzekering hebt. Bijvoorbeeld als je foto's moet laten maken in het ziekenhuis, nadat je een auto-ongeluk hebt gehad. Als iemand anders het ongeluk heeft veroorzaakt, dan kun je het eigen risico dat je zelf hebt betaald verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling Verhaal. Zij helpen je graag en zijn te bereiken op 050 523 43 77.

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.