Naar de tandarts in 2017

In 2018 kun je bij iedere tandarts, mondhygiënist, tandprotheticus of orthodontist in Nederland terecht. De nota die je ontvangt, betaal je rechtstreeks of, afhankelijk van je verzekering, stuur je door naar Anderzorg. Je krijgt dan de gehele of een gedeelte van de kosten vergoed.

Heb jij een van de aanvullende pakketten afgesloten naast je Basisverzekering? Anderzorg vergoedt (een deel van) onderstaande behandelingen tot het genoemde maximum bedrag. Bekijk welke onderdelen vergoed worden op de pagina van de behandeling. Als de behandeling niet wordt vergoed, staat er een streepje.

* De Anderzorg Tand heeft een aparte vergoeding voor orthodontie boven de 18 jaar.

**Uitwendig bleken (E97 en E98) uitgezonderd 

Let op: het kan zijn dat niet alle onderdelen van een behandeling vergoed worden. Bekijk de exacte vergoeding op de pagina van de behandeling.

   

Wachttijd Anderzorg Tand

Ben je ouder dan 18 en sluit je Anderzorg Tand af? Dan geldt er een wachttijd van één jaar voor orthodontie. Deze wachttijd geldt ook voor kronen, bruggen en implantaten.Dit betekent dat je tijdens de wachttijd wel premie betaalt, maar nog geen vergoeding krijgt.

Waarom een wachttijd? 

Orthodontie is een dure behandeling. Met de wachttijd willen we voorkomen dat iemand Anderzorg Tand voor een jaar afsluit, vervolgens een dure behandeling ondergaat en daarna weer overstapt op een goedkopere tandverzekering. Zo kunnen we de premie voor onze verzekerden laag houden. 

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.