Anderzorg Zorgvinder

Zoek en vergelijk zorgaanbieders

Anderzorg Zorgvinder

Zoek en vergelijk zorgaanbieders
Zoek op aandoening of behandeling
Zoek op naam zorgaanbieder

Zorgaanbieders bij jou in de buurt

Vind snel en simpel zorgaanbieders bij jou in de buurt. Je ziet in één oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben.

Voordelen van gecontracteerde zorg

Gecontracteerde zorgaanbieders hebben afspraken gemaakt over de kwaliteit, wachttijd en prijs van de zorg.
Lees meer

Waardering van anderen

Mensen vinden de waardering van anderen belangrijk bij hun keuze. Daarom toont de Zorgvinder patiëntervaringen waar mogelijk.

Anderzorg helpt je graag bij het vinden van een geschikte zorgaanbieder. Daarom hebben we deze Zorgvinder voor jou gemaakt. Hiermee vind je eenvoudig en snel een zorgaanbieder bij jou in de buurt. Je ziet direct met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben gemaakt over het betalen van de rekening en de kwaliteit van de zorg. En kom je er zelf toch niet helemaal uit? Dan helpt de Zorgadviseur (088 222 42 42) je graag verder.

Met de Zorgvinder kun je op twee manieren zorgaanbieders vinden.

  1. Via het tabblad ‘Zoek op aandoening of behandeling’ kun je zoeken op aandoening (zoals ‘rugpijn’), hulpmiddel (zoals ‘pruik’), behandeling (zoals ‘kijkoperatie’) of specialisme (zoals ‘dermatologie’).
  2. Via het tabblad ‘Zoek op naam zorgaanbieder’ kun je zoeken op de naam van een zorgaanbieder. Daarbij selecteer je eerst het soort zorg (zoals ‘verloskunde’). 

Bij beide manieren vul je een plaats in en de gewenste maximale afstand tot de zorgaanbieder. De Zorgvinder geeft alleen een zoekresultaat als je alle velden hebt ingevuld.

Op de Anderzorg Zorgvinder vermelden we alle door ons gecontracteerde zorgaanbieders en enkele niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Kun je de aanbieder van jouw keuze niet vinden in onze Zorgvinder? Neem dan contact op met onze afdeling Zorgadvies op telefoonnummer (088) 222 42 42 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 19.00 uur). Een zorgadviseur kan je verder informeren.

Terug naar boven

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.