Disclaimer Anderzorg.nl

Deze website (hierna: de Website) wordt beheerd door Stichting Menzis Beheer (kvk-nummer: 41029179). De Stichting Menzis Beheer (hierna: de Beheerder) is één van de rechtspersonen uit de Menzis Groep. Aan het hoofd van de Menzis Groep staat de Coöperatie Menzis U.A. (kvk-nummer: 02065142), gevestigd aan de Lawickse Allee 130 (6709 DZ) in Wageningen.

Risicodrager van de Basisverzekering van Anderzorg:
Statutaire naam: Anderzorg N.V.
Adres: Winschoterdiep 70, 9723 AB Groningen
Handelsnaam: Anderzorg N.V.
Kamer van Koophandel: KvK nummer 50544403
Aard van de dienstverlening: aanbieden schadeverzekeringen
AFM registratienummer: 12020811

 

Risicodrager van de aanvullende-, tandarts-, en combinatieverzekeringen van Anderzorg:
Statutaire naam: Menzis N.V.
Adres: Lawickse Allee 130, 6709 DZ Wageningen
Handelsnaam: Menzis N.V.
Kamer van Koophandel: KvK-nummer 50544101
Aard van de dienstverlening: aanbieden schadeverzekeringen
AFM registratienummer: 12020807

De Beheerder probeert de informatie op de Website zo volledig, juist en actueel mogelijk te houden. De Beheerder en de Menzis Groep zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten of gebreken op de Website, of op websites waarnaar door de Website wordt verwezen, behalve wanneer er sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van de Beheerder of de Menzis Groep. Op eventuele kennelijke verschrijvingen of kennelijk onjuiste vermeldingen kan geen beroep worden gedaan tegenover de Beheerder en de Menzis Groep.

De Beheerder streeft naar een optimale bereikbaarheid van de Website en betrouwbaarheid van haar elektronische berichtenverkeer. De Beheerder en de Menzis Groep zijn niet aansprakelijk voor eventuele onbereikbaarheid van de Website en storingen en/of vertragingen in haar elektronische berichtenverkeer, behalve wanneer er sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van de Beheerder of de Menzis Groep.

De inhoud van de Website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Beheerder is het niet toegestaan om (delen van) deze inhoud te kopiƫren, openbaar te maken of te gebruiken, tenzij dat noodzakelijk is voor een normaal gebruik van de Website.

De Beheerder heeft het recht om de inhoud van deze disclaimer zonder aankondiging te wijzigen.

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.