Mental Check In

Zit je niet lekker in je vel en weet je niet wat er in de hand is? Maak gebruik van de Mental Check In.

Vraag hulp als je je mentaal niet goed voelt

Zit jij niet lekker in je vel? Ben je snel moe, heb je geen zin in dingen waar je eerder wel zin in had. Merk je dat je sneller boos wordt? Of door de spanning last hebt van hoofdpijn? Neem deze klachten serieus en blijf er niet te lang mee lopen. Wij zijn er voor je.

Er zijn stappen die je zelf kunt zetten om je klachten te verminderen. Gezond eten, voldoende bewegen en een goede nachtrust zijn heel belangrijk om jezelf goed te voelen. Maar soms is dat niet genoeg. Het is dan erg belangrijk om hulp te vragen.

Met de Mental Check In van Anderzorg ga je in gesprek met een psycholoog van HSK. In het eerste gesprek wordt er een persoonlijke inschatting gemaakt van jouw situatie. Je krijgt handige tips om meteen zelf mee aan de slag te kunnen. Als je na je gesprek meer hulp nodig hebt, bespreekt de psycholoog de mogelijkheden met je.

Het gesprek gaat via beeldbellen en is gratis voor jou als klant van Anderzorg.

Heb jij hulp nodig om weer lekker in je vel te zitten? Klik dan op onderstaande knop. In het volgende scherm vul je persoonlijke gegevens en je BSN-nummer in. De psycholoog van HSK neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Gesprek aanvragen

Veel gestelde vragen