Anderzorg, samen beter

Wij zijn de generatie die zo weinig mogelijk wil betalen voor zorg die je waarschijnlijk toch niet nodig hebt. Je maakt je keuzes bewust en leeft best gezond. Daar staat een scherpe premie tegenover. Daarom biedt Anderzorg jou al 5 jaar de laagste premie van Nederland!

Premie berekenen
We hebben al 5 jaar de laagste premie van Nederland. Met een vrijwillig eigen risico van € 500 betaal je bij ons in 2015 € 66 per maand. En wil je een aanvulling op je Basisverzekering? Dan stel je die gemakkelijk zelf samen. Zo verzeker je alleen wat er voor jou toe doet.
Wij zijn de generatie die alles waar en wanneer ook wil weten. Zo regel je jouw zorgzaken 24/7 in Mijn Anderzorg en declareer je eenvoudig met onze app. Heb je toch een vraag? Dan stel je die gewoon simpel en snel online. Bij voorkeur via Facebook, Twitter, chat of e-mail. Telefonisch zijn we ook te bereiken op 0900 16 16 160 (€ 0,20 per gesprek).
Anderzorg is samen met Menzis. Door deze samenwerking word je niet beperkt in je keuze voor zorgaanbieders, maar kun je gewoon kiezen uit ruim 35.000 stuks. Daarnaast kun je in 2015 naar elke huisarts, elke tandarts en elk ziekenhuis, goeie deal toch?!

Per 1 november 2015 start de tip een vriend actie weer. Stappen vrienden, familie en kennissen via jou over naar Anderzorg? Dan houden jullie daar beiden een leuk zakcentje aan over. Goed voor Anderzorg, maar ook goed voor jou en de nieuwe verzekerde. Zo worden we samen beter!

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.