Dit is Anderzorg

Een goede zorgverzekering met fijne extra’s. Zorg verandert, Anderzorg verandert met je mee.

Bereken je premie

Daarom kies je Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Onze Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Anderzorg Extra

15,95

  • Vrije behandelingen fysiotherapie6x
  • Anticonceptie100%
  • Alternatieve zorg€ 200

Verzeker extra zorg die de Basisverzekering niet dekt. Bijvoorbeeld alternatieve zorg, fysiotherapie, sportmedisch advies, anticonceptie en huidzorg. 

Je kunt Anderzorg Extra alleen combineren met Anderzorg Basis en een tandverzekering.

Nieuw voor #deleven: Anderzorg Flex!

Met Anderzorg Flex bescherm je jezelf tegen onverwachte kosten na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Bovendien werk je aan je gezondheid met de 4 premium apps:

  • Headspace
  • Sworkit
  • Fabulous
  • FysioZelfCheck

Zo neem je zelf de regie. En haal je het maximale uit #deleven.

Meer over Flex

Wat is nou precies #deleven?

Van kleine, alledaagse geluksmomentjes tot grootse mijlpalen. Sef schreef er een nummer over. In een korte video vertelt hij je over #deleven.

Naar de docu

Meer eigen risico, minder premie

In Nederland betalen we verplicht eigen risico over zorgkosten die worden vergoed door de Basisverzekering. Bijvoorbeeld als je geopereerd wordt. Het eigen risico dat je betaalt is maximaal € 385 per jaar. Bezoek je de huisarts? Dan hoef je geen eigen risico te betalen.

Verwacht je weinig zorgkosten? Je kunt je eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500. Het voordeel is dat je daardoor minder premie betaalt. Nadeel is dat diezelfde operatie je € 385 plus een vrijwillig gekozen bedrag kost. Bedenk dus goed of je dat risico kunt lopen.

Eigen risico kiezen

Dit is Anderzorg

#deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden.

#deleven verandert en zorg verandert

#deleven verandert en zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps.

Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijk aanvullend pakket. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om #deleven te leiden. Ook als #deleven verandert.