Anderzorg, samen beter

Wij zijn de generatie die zo weinig mogelijk wil betalen voor zorg die je waarschijnlijk toch niet nodig hebt. En wij zijn de generatie die af en toe blut is, maar altijd de goedkoopste oplossing vindt! Je maakt je keuzes bewust en leeft best gezond. Daar staat een scherpe premie tegenover. 

Premie berekenen

Wij zijn de generatie..

Voor je Basisverzekering betaal je in 2016 bij ons € 93 per maand, met het verplicht eigen risico van € 385. Daarnaast is er nog het vrijwillig eigen risico. De hoogte ervan bepaal je zelf. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager je maandpremie! En wil je een aanvulling op je Basisverzekering? Dan stel je die gemakkelijk zelf samen. Zo verzeker je alleen wat er voor jou toe doet. 

Wij zijn de generatie die alles waar en wanneer ook wil weten. Zo regel je jouw zorgzaken 24/7 in Mijn Anderzorg en declareer je eenvoudig met onze app. Heb je toch een vraag? Dan stel je die gewoon simpel en snel online. Bij voorkeur via Facebook, Twitter ,want dan krijg je elke dag tot 22:30 antwoord. Via chate-mail en telefonisch zijn we ook te bereiken: 0900 16 16 160 (€ 0,20 per gesprek).

Anderzorg is samen met Menzis. Door deze samenwerking word je niet beperkt in je keuze voor zorgaanbieders, maar heb je gewoon een hele ruime keuze aan zorgaanbieders. Daarnaast kun je in 2016 naar elke huisarts, elke tandarts. Goeie deal toch?!

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.