Dit is Anderzorg

Een goede zorgverzekering met fijne extra’s. Zorg verandert, Anderzorg verandert met je mee.

Bereken je premie

Daarom kies je Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Nieuw: Anderzorg Flex!

Met Anderzorg Flex bescherm je jezelf tegen onverwachte kosten na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Bovendien werk je aan je gezondheid met de 4 premium apps:

  • Headspace
  • Sworkit
  • Fabulous
  • FysioZelfCheck

Zo neem je zelf de regie. En haal je het maximale uit #deleven.

Meer over Flex

Goede zorgverzekering met fijne extra's

Je leven verandert en Anderzorg verandert met je mee. Daarom bieden we je een goede Basisverzekering en kies je zelf een aanvullende verzekering die bij jouw leven past. Als klant van Anderzorg profiteer je ook van fijne extra's.

Bekijk de extra's

Dit is Anderzorg

Iedereen leeft het leven op z'n eigen manier. Bewust heel gezond en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk jouw leven te laten leiden.

Jouw leven verandert en wij veranderen mee

Het leven verandert en zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg moeiteloos mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps.

Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijk aanvullend pakket. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om je leven te leiden. Ook als je leven verandert.

Meer over onze aanvullende verzekeringen