Anderzorg beweegt mee

De dingen in het leven staan nooit stil. Niet alleen jouw leven verandert constant. Ook de zorg verandert. En Anderzorg beweegt mee. Met een goede zorgverzekering, persoonlijke dienstverlening, digitale zorgoplossingen en innovatieve extra’s.

Je leven is altijd in beweging.

  • Misschien verhuis je van een huurwoning, naar je eerste koopwoning.
  • Ga je van single, naar een vaste partner.
  • Ga je van een leven samen, naar een leven als gezin

Het zijn belangrijke momenten. De momenten waarop je leven verandert.
Waarom zou je zorgverzekering dan stil blijven staan? Bij Anderzorg geloven we dat het anders kan. Daarom bewegen wij met je mee.

Meer vrijheid, meer gemak en meer mogelijkheden

De zorg verandert. Wij geloven dat veranderingen ook de zorg beter kunnen maken. Met meer vrijheid, meer gemak en meer mogelijkheden voor jou. En meer regie over de zorg die jij, je gezin en de mensen om je heen nodig hebben.
Anderzorg neemt je mee naar de toekomst van de zorg. We wachten niet af. Onze kracht zit in het aanjagen en toegankelijk maken van vernieuwingen in de zorg.

Vrouw op de bank kijkt op telefoon

Anderzorg Flex: een unieke combinatie

Bijvoorbeeld met Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps. Met Anderzorg Flex bescherm je jezelf tegen onverwachte kosten na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Bovendien werk je aan je (mentale) gezondheid met de 4 premium apps:

Zo neem je zelf de regie. En haal je het maximale uit je leven.

Bekijk Anderzorg Flex