Makkelijk je zorgverzekering aanvragen

Kwaliteit voor een scherpe premie. Dat is waar je met een zorgverzekering van Anderzorg op kunt rekenen!

Bereken je premie

Onze Basisverzekeringen in 2022:

Naturapolis

Anderzorg Basis Compact

114,00

Eigen risico 385,00

 • 100%
  100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
 • 55%
  55% tot 100% vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders
 • Keuze uit 3 aanvullende verzekeringen.

Met Anderzorg Compact sluit je een natura zorgverzekering af. Daarmee ben je volledig verzekerd voor kosten bij door ons gecontracteerde zorgaanbieders.

Je hebt de keuze uit 3 aanvullende verzekeringen

Meest gekozen

Combinatiepolis

Anderzorg Basis

119,25

Eigen risico 385,00

97,25eigen risico 885,00
 • 100%
  Vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
 • 60%
  60% tot 100% vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders
 • Keuze uit 5 aanvullende verzekeringen

Anderzorg Basis is een combinatie van natura en restitutie. Daarmee krijg je ook zorgkosten bij niet-gecontracteerde huisartsen, tandartsen en apotheken volledig vergoed. 

Je hebt de keuze uit 5 aanvullende verzekeringen.

Onze zorgverzekering

Een zorgverzekering bij Anderzorg is zo aangevraagd. Bij Anderzorg kies je een goede en betaalbare Basisverzekering. Daarvoor maken we zorgvuldige afspraken met zorgaanbieders. Zij sturen ons de rekening, die wij voor je betalen. In onze Zorgvinder hebben we alle gecontracteerde zorgaanbieders op een rij gezet. Afhankelijk van wat je verzekerd hebt bij Anderzorg moet je zelf soms meebetalen. Bijvoorbeeld je eigen risico of eigen bijdrage.

Niet-gecontracteerde zorg

Je kunt ook bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders terecht met een Basisverzekering van Anderzorg. Die rekeningen declareer je via de Anderzorg app en krijg je met Anderzorg Basis volledig vergoed als die van een huisarts, tandarts of apotheek (voor medicijnen) komen. In alle andere gevallen krijg je met een Anderzorg Basisverzekering minimaal 55% vergoed van de gemiddelde prijs die wij hebben afgesproken met andere zorgaanbieders. Het percentage verschilt per zorgsoort en Basisverzekering.

Daarom Anderzorg

 • Al 12 jaar één van de scherpste premies van Nederland.

 • Alles simpel geregeld in de Anderzorg app.

 • Klanten geven onze dienstverlening een 8,2*.

 • Anderzorg Flex - 4 premium apps én een risicoverzekering

Extra zorg verzekeren

Bij Anderzorg gaan we uit van een goede basis. Die kun je aanvullen met de volgende extra opties:

 • Fysiotherapie: € 7,50 per maand.
 • Tandarts: 75% tot € 250 voor € 11,75 per maand of 75% tot € 500 voor € 29,95.
 • Buitenland & Tand: € 1,50 per maand.
 • Anderzorg Flex: € 6,75 per maand. 
Bereken je premie

Meer eigen risico, minder premie

In Nederland betalen we verplicht eigen risico over zorgkosten die worden vergoed door de Basisverzekering. Bijvoorbeeld als je geopereerd wordt. Het eigen risico dat je betaalt is maximaal € 385 per jaar. Bezoek je de huisarts? Dan hoef je geen eigen risico te betalen.

Verwacht je weinig zorgkosten? Je kunt je eigen risico vrijwillig verhogen met maximaal € 500. Het voordeel is dat je daardoor minder premie betaalt. Nadeel is dat diezelfde operatie je € 385 plus een vrijwillig gekozen bedrag kost. Bedenk dus goed of je dat risico kunt lopen.

Eigen risico kiezen

Dit is Anderzorg

#deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Daarom zetten wij ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden. Met een scherpe prijs en een eenvoudig, online samen te stellen zorgverzekering. Zo geregeld! Heb je onze zorgverzekering en zorg nodig? Dan zijn we er voor je.

Zorg verandert

Zorg verandert. Anderzorg verandert met je mee. We bieden je Anderzorg Flex. Een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering plus toegang tot 4 gezondheidsapps: Headspace, Sworkit, Fabulous en FysioZelfCheck. Dat is zorg voor #deleven.