Verzekerd van goede zorg

Met de basisverzekering Anderzorg Basis ben je verzekerd van goede zorg. Bovendien krijg je toegang tot digitale zelfzorg apps en verschillende voordelen.

Onze Basisverzekering

Met Anderzorg Basis ben je verzekerd van goede zorg en krijg je bovendien toegang tot digitale zelfzorg apps en verschillende voordelen. Anderzorg Basis is een combinatieverzekering. 

Anderzorg Basis kost € 141,25 bij een eigen risico van € 385. Kies je voor een vrijwillig eigen risico? Dan kan de korting oplopen tot wel 17,50 euro per maand. Daarnaast ontvang je bij Anderzorg verschillende voordelen en toegang tot online hulp wanneer het jou uitkomt. 

Wil je direct over tot actie?

Premie berekenen

Onze Basisverzekering

Compleet en naar wens uit te breiden

Anderzorg Basis

141,25

Eigen risico 385,00

123,75eigen risico 885,00
 • 100%
  Vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
 • 60%
  Gedeeltelijke vergoeding bij zorgaanbieders zonder een contract.

Met Anderzorg Basis ben je verzekerd van goede zorg en krijg je bovendien toegang tot digitale zelfzorg apps en verschillende voordelen. Anderzorg Basis is een combinatieverzekering. 

Ook heb je de keuze uit: 4 aanvullende verzekeringen en 2 tandverzekeringen.

Zo werkt een combinatieverzekering

Anderzorg Basis is een combinatieverzekering. Maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Wij zorgen voor afspraken met goede zorgaanbieders. Over de zorg die ze verlenen en de behandelingen die we vergoeden. Ga je naar een zorgaanbieder met wie wij afspraken hebben? Dan krijg je 100% van de rekening vergoed.

Ga je naar een zorgaanbieder waar wij geen afspraken mee hebben? Dan krijg je 60%-100% van de rekening vergoed (afhankelijk van het soort zorg) tot een maximum van 60% - 100% van het bedrag dat Anderzorg gemiddeld voor die behandeling heeft gecontracteerd. Dit gaat over het natura deel van je zorgverzekering. Voor het restitutie deel van je zorgverzekering (huisartsenzorg, geneesmiddelen en mondzorg) geldt dat je 100% krijgt vergoed. Uitgezonderd onredelijk hoge tarieven.

Eigen risico

De overheid heeft het verplicht eigen risico vastgesteld op € 385. Maak je zorgkosten die vallen onder het eigen risico? Dan betaal je de eerste € 385 zelf. Daarna krijg je een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen risico hoger in te stellen. In dat geval neem je meer risico, maar krijg je per maand korting op je premie.

Je betaalt geen eigen risico voor

 • bezoek aan de huisarts
 • kraamzorg
 • zorg voor kinderen onder de 18 jaar
 • zorg uit de aanvullende verzekering

Direct toegang tot online hulp. Zorg wordt anders.

Zo krijg je als klant van Anderzorg toegang tot digitale zelfzorg apps en verschillende voordelen. Met App de Huisarts stel je je vraag via de chat aan gediplomeerd verpleegkundige. Ook is er de Mental Check In bij burn-outklachten. Daarnaast zijn er voordelen zoals sporten met korting en als je je reisverzekering bij Unigarant afsluit krijg je 20% korting.

Ontdek onze voordelen

Zorgverzekering afsluiten?

Maak binnen 1 minuut een vrijblijvende berekening of sluit direct een zorgverzekering af.

Bereken je premie

 • Onze dienstverlening krijgt een 8,1!*

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

 • Maak gebruik van vele gratis extra's

 • Regel alles makkelijk in de app


Ook interessant voor jou?

Stel ligt op de bank met mobiele telefoon

Een zorgeloos leven met onze aanvullende verzekeringen

Bij Anderzorg hebben we verschillende pakketten samengesteld die naadloos aansluiten bij jouw behoefte. Ontdek ons aanbod

Ons zorgaanbod speciaal voor jouw gezin

Bekijk onze zorgverzekeringen voor gezinnen.

Vrouw op de bank kijkt op telefoon

De Anderzorg app: je zorgverzekering in je broekzak

Bij Anderzorg vinden we het belangrijk dat je zelf alles makkelijk overal kunt regelen. Maak kennis met de Anderzorg app.