Buitenland en Tandongeval

Je Basisverzekering dekt de kosten voor spoedeisende zorg in het buitenland niet altijd volledig. Met de aanvullende verzekering Buitenland en Tandongeval krijg je de hele rekening vergoed.

Aanvullende verzekering

Buitenland en Tandongeval

1,99

  • Spoedeisende zorg buitenland100 %
  • Spoedeisende tandheelkundige zorg in het buitenland€ 250
  • Tandartskosten na een ongeval in Nederland€ 10.000

Je Basisverzekering dekt de kosten voor spoedeisende zorg in het buitenland tot het bedrag dat die zorg in Nederland zou kosten. Met de aanvullende verzekering Buitenland en Tandongeval krijg je de volledige rekening vergoed.

Dit is Buitenland en Tandongeval

Het kan iedereen overkomen: onverwacht (hoge) zorgkosten moeten maken in het buitenland. Bijvoorbeeld voor een ziekenhuisopname of een operatie. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Bij Anderzorg heb je de basis goed geregeld. Toch kan het gebeuren dat je een deel van de zorgkosten in het buitenland zelf moet betalen. Bijvoorbeeld als de kosten voor spoedeisende zorg in het buitenland hoger zijn dan het bedrag dat die zorg in Nederland zou kosten. Met de aanvullende verzekering Buitenland en Tandongeval ga je met een gerust hart op reis. 

Pakket wijzigen

Heb je al een Basisverzekering van Anderzorg? Dan kun je Buitenland en Tandongeval toevoegen aan je pakket via Mijn Anderzorg.

Buitenland en Tandongeval toevoegen

Voorwaarden van Buitenland en Tandongeval

  • Je kunt Buitenland en Tandongeval alleen afsluiten als je Anderzorg Basis hebt.
  • Voor sommige zorg heb je toestemming van ons of een verwijzing van je zorgverlener nodig.

Kijk voor meer informatie bij vergoedingen of in de voorwaarden

Daarom Anderzorg

Zie ook: