Meer van Anderzorg

Een goede zorgverzekering met fijne extra’s. Zorg verandert, Anderzorg verandert met je mee.

Bereken je premie

Extra's van Anderzorg

Beschikbaar vanaf 2023

We helpen je graag om een gezond leven te leiden. Daarom krijg je als verzekerde van Anderzorg gratis toegang tot een huisartsen app, bieden we je een mental check in én kun je met korting sporten via Champ. Dat zijn nog eens fijne extra's!

App de Huisarts

Altijd een dokter op zak

Niet meer wachten in de wachtkamer bij je huisarts. Want voortaan app jij met vragen over je gezondheid. App de huisarts is jouw huisarts in je broekzak. Welke vraag je waar en wanneer ook hebt, je kunt altijd chatten met een gediplomeerd verpleegkundige of huisarts. Is het toch nodig een huisarts te zien? Ook videobellen is mogelijk. Makkelijk toch?

  • Bereikbaar van 's ochtends tot 's avond op werkdagen en in het weekend.
  • Toch liever even de huisarts zien? Ook videobellen is mogelijk.

Over App de Huisarts

Sporten met korting

Tot 70% voordeel op sport bij jou in de buurt

Iedereen weet dat sporten gezond is. En daarom hebben we een uitgebreid sportaanbod voor jou, mét korting. Ontdek padel, probeer eens yoga of wordt het toch de sportschool? Met meer dan 4.500 sportlocaties is er altijd wel iets te kiezen. En met zoveel opties zit er altijd wel iets bij jou in de buurt! Ontdek hoe leuk sporten kan zijn.

  • Met meer dan 4.500 sportlocaties is er altijd wel iets voor jou in de buurt.
  • Ga je voor een proefles, cursus, rittenkaart of toch een abonnement? Het kan allemaal.
  • Van fitness tot bootcamp en van boulderen tot yoga. Alle soorten sporten.

Mental check-in

Inzicht in je mentale gezondheid

Zit je niet lekker in je vel, maar weet je niet precies wat er aan de hand is? Lukt het niet meer om de batterij op te laden? Dan is het aan te raden om deze klachten serieus te nemen en zo snel mogelijk in te grijpen. Speciaal voor verzekerden van Anderzorg hebben wij een programma ontwikkeld, dat helpt bij dreigende overspannenheid en burn-out klachten.

  • Inzicht in je mentale gezondheid en veerkracht.
  • Praktische tips van een psycholoog om de mentale veerkracht te vergroten.

SamenGezond App

Met je verzekering bij Anderzorg profiteer je van vele voordelen via ons online gezondheidsprogramma SamenGezond.

Over SamenGezond

20% korting op Unigarant

Heb je een zorgverzekering bij Anderzorg? Dan krijg je altijd 20% korting op een reisverzekering bij Unigarant.

Check de mogelijkheden

75 euro korting op bril of lenzen

Elke verzekerde van Anderzorg krijgt tot € 75 korting op je bril met SamenGezond. Ook als je al recht hebt op een vergoeding uit een aanvullende verzekering.

Check jouw korting

10% korting op aanvullende modules

Kies je voor een combinatie tussen de modules Buitenland & Tandongeval, Fysio en/of Tand? Dan profiteer je van 10% extra korting.

Check de modules

Vrouw op de bank kijkt op telefoon

Ook handig: de Anderzorg-app!

Bij Anderzorg heb je je zorgverzekering op zak. Check je eigen risico of dien je rekening in.

Dit is Anderzorg

#deleven is voor iedereen anders

Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden. 

#deleven verandert en zorg verandert

En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps. Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijke aanvullende verzekering. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om #deleven te leiden. Ook als #deleven verandert.

Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app en chat.