Coach op zak

Zit je even niet lekker in je vel? Met Coach op zak ga je zélf aan de slag met je mentale gezondheid. Vandaag nog. Ook ’s avonds en in het weekend. Gratis voor jou als Anderzorg verzekerde.Jouw online mental coach

Coach op zak is jouw online mental coach. Altijd en overal. Doe de zelftest en krijg binnen 5 minuten inzicht in je mentale gezondheid. Je krijgt een advies op maat, bijvoorbeeld voor het volgen van een online module die je vervolgens zelf direct kunt starten. Behoefte aan een luisterend oor of aanvullend advies? Je kunt ook chatten met een deskundige of videobellen met een coach. 

Online modules

Een mogelijk advies kan het volgen van een online zelfhulpmodule zijn die aansluit op jouw situatie. Of het nu gaat om beter slapen, minder piekeren, een beter zelfbeeld of je smartphone beter de baas zijn.

Zo’n module biedt niet alleen tips en adviezen, maar ook oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan voor het veranderen van gedachten en patronen. Tussentijds ontvang je berichten om je gemotiveerd te houden om aan de slag te blijven. 


Zo krijg je toegang

Download Coach op zak in de App Store of via Google Play via onderstaande buttons en ga zelf aan de slag met jouw mentale gezondheid. Coach op zak is gratis voor jou als klant van Anderzorg. 

De voordelen op een rij

  • Geen wachttijd, je kan meteen starten. 

  • Ga zelf aan de slag, ook als je ’s nachts naar het plafond ligt te staren. 

  • Behoefte aan een luisterend oor? Je kunt ook chatten of videobellen met een deskundige of coach.

  • Alles wat je bespreekt blijft privé. 

  • Gratis voor jou als klant van Anderzorg. 

 

Ervaring van een gebruiker

" De zelfhulpmodules hebben me echt geholpen om mijn veerkracht te vergroten. De combinatie van theoretische kennis en praktische oefeningen heeft me nieuwe inzichten gegeven en me gemotiveerd om actie te ondernemen.”

Veelgestelde vragen

Nog meer gratis extra's

Met Anderzorg haal je meer uit je zorgverzekering. Je profiteert van verschillende voordelen en je hebt toegang tot handige (zelf)zorg apps en online zorgoplossingen. Maak ook gebruik van deze gratis extra's: 

Bekijk alle extra's van Anderzorg