Een goede zorgverzekering voor je gezin

Het leven is constant in beweging. Anderzorg beweegt met je mee.

Geef jouw gezin de zorg die het verdient

We begrijpen dat jouw leven hectisch kan zijn, vooral met jonge kinderen, en daarom zijn we er om je te ondersteunen. Of je nu net begint aan het avontuur van het ouderschap of al een jong gezin hebt. Ontdek vandaag nog de voordelen van een zorgverzekering bij Anderzorg en geef jouw gezin de zorg die het verdient.

Bereken je premie

De zorgverzekering die aansluit op jullie situatie

We begrijpen de behoeften van jonge ouders en bieden een zorgverzekering die perfect aansluit bij jullie situatie. Met veel keuzevrijheid en handige digitale tools sluit Anderzorg aan bij jullie behoeften. Jouw gezin is uniek, daarom bieden we flexibele zorgverzekeringsopties die aansluiten op jullie levensstijl. Onze zorgverzekering is er om jou en je gezin de beste zorg te bieden, zonder gedoe.

Een goede basis

Solide basis

Compleet en naar wens uit te breiden

Anderzorg Basis

141,25

Eigen risico 385,00

 • 100%
  Vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders
 • 60%
  Gedeeltelijke vergoeding bij zorgaanbieders zonder een contract.
 • Met een ruime keuze uit onze aanvullende pakketten

Met Anderzorg Basis ben je verzekerd van goede zorg en krijg je bovendien toegang tot digitale zelfzorg apps en verschillende voordelen. Anderzorg Basis is een combinatieverzekering. 

Ook heb je de keuze uit: 4 aanvullende verzekeringen en 2 tandverzekeringen.

De juiste dekking voor je kind(eren)

Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen goed verzekerd zijn. Een goede zorgverzekering biedt de juiste dekking voor medische kosten en zorgt ervoor dat je kinderen de zorg krijgen die ze nodig hebben. Denk hierbij aan consulten bij de huisarts, tandartsbezoeken, medicijnen en ziekenhuisopnames. Het is belangrijk om ook rekening te houden met eventuele specifieke zorgbehoeften van je kinderen, zoals fysiotherapie of logopedie.

Kinderen gratis meeverzekerd

In Nederland ben je als ouder verplicht om een zorgverzekering af te sluiten voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Voor kinderen is een zorgverzekering verplicht. Bij Anderzorg verzeker je je kind gratis mee. 

Een pasgeboren kindje schrijf je als verzekerde bij op jouw zorgpolis (of die van je partner). Het kindje krijgt dan dezelfde verzekering. Het is belangrijk dat je de geboorte van een kindje zo snel mogelijk aan Anderzorg doorgeeft. Het liefst binnen 14 dagen, maar uiterlijk binnen 4 maanden. Neem daarvoor contact met ons op of meld je kindje aan in Mijn Anderzorg.

Geboorte doorgeven

Voordelen voor kinderen tot 18 jaar

Voor kinderen tot 18 jaar betaal je:

 • geen premie
 • geen eigen risico

Meer van Anderzorg

Met Anderzorg haal je meer uit je verzekering. Zo heb je gratis toegang tot App de Huisarts, is er de Mental Check In bij burn-outklachten en kun je sporten met korting. Dat zijn nog eens fijne extra’s!

Ontdek jouw extra's

Meer wensen? Kies een aanvullende verzekering:

Aanvullende verzekering

Anderzorg Extra

16,05

 • Vrije behandelingen fysiotherapie6x
 • Anticonceptie100%
 • Alternatieve zorg€ 200

Verzeker extra zorg die de Basisverzekering niet dekt. Bijvoorbeeld alternatieve zorg, fysiotherapie, sportmedisch advies, anticonceptie en huidzorg. 

Indien je Anderzorg Extra wilt combineren kan dit alleen met een tandverzekering.

Vrouw op de bank met mobiel en Anderz

Unieke aanvullende verzekering: Anderzorg Flex

Anderzorg Flex is een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering plús toegang tot 4 premium apps. En dat voor slechts € 6,80 per maand. Anderzorg Flex is het hele jaar af te sluiten. 

Ontdek Anderzorg Flex


Zorgaanbieders bij jou in de buurt

Je wilt alleen het beste voor je gezin. Daarom werken we samen met een uitgebreid netwerk van zorgverleners en ziekenhuizen. Je kunt erop vertrouwen dat je bij Anderzorg in goede handen bent. Ontdek welke zorgaanbieders in jouw omgeving een contract met ons hebben.

Naar de Zorgvinder

Gemakkelijke en moderne zorg

Je bent gewend aan het gemak van moderne technologie. Anderzorg sluit hierop aan en biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om declaraties online in te dienen, medische vragen te stellen via een app en online afspraken te maken. Je regelt al je zorgzaken eenvoudig in de handige Anderzorg app.

Ontdek Meer van Anderzorg