Bedtime Stories

Val relaxed in slaap met Bedtime Stories: een reeks rustgevende verhalen die worden voorgelezen voor het slapengaan. Bedtime Stories zijn verhalen geschreven door de Lebowski Talent Pool in opdracht van Anderzorg, voorgelezen door Chava Voor in ‘t Holt.

#1: Schelpen

Het verhaal 'Schelpen' is geschreven door Anne Scheper. Een jonge vrouw zit in de tram. Ze loopt door de gang van een oude school, een marmeren hal, een statige bibliotheek en een trappenhuis van glas. Onderweg leert ze hoe herinneringen werken.

Luister Bedtime Story #1: Schelpen

#2: Wie er overblijven

Het verhaal 'Wie er overblijven' is geschreven door Fenna Riethof. Elio is een jonge wiskundige en woont in Parijs. Hij kijkt niet op van toevalligheden, totdat hij een jonge vrouw op één dag drie keer tegenkomt op verschillende plekken in de stad. Deze toevalligheden brengen hem van zijn stuk. Terwijl zij ’s avonds samen op een dak sterrenkijken, vertelt hij haar over zijn gedachtes.

Luister Bedtime Story #2: Wie er overblijven

#3: Val

Het verhaal 'Val' is geschreven door Anneleen Van Offel. De laatste vijf seconden voor je in slaap valt. Vallen is een vorm van vliegen, zeg je, en je strekt je armen uit als een sneeuwengel in een landschap van witte lakens. Om je hoofd vormen dromen zich, groter dan het lichaam, groter dan de kamer waar je nauwelijks nog in past.

Luister Bedtime Story #3: Val

#4: De Leenkameleon

Het verhaal 'De Leenkameleon' is geschreven door Emily Reekers. Hij is een succesvolle zanger, maar zijn eigen roem overvalt hem. Hij mist het onopvallend in de trein stappen, gewoon even door de stad slenteren. Op een avond kijkt hij gebiologeerd naar zijn ‘leenkameleon’ Umi. Wanneer de zanger na een diepe slaap wakker wordt is alles anders.

Luister Bedtime Story #4: De leenkameleon