Jij en je gezin

Het avontuur van het ouderschap brengt een mix van vreugde, spanning en verantwoordelijkheid met zich mee. Bij Anderzorg begrijpen we hoe belangrijk het is om jou en je gezin te ondersteunen tijdens deze bijzondere reis. Of je nu droomt van een gezinsuitbreiding, in verwachting bent of net bent bevallen. We helpen je graag.

Informatie rondom zwangerschap en geboorte 

Kinderwens

Zijn jullie een gezin dat droomt van het ouderschap? We bieden jullie de geruststelling dat je in goede handen bent. Onze zorgverzekeringen bieden een vergoeding van de zorg die je in de fase vaak nodig hebt. Van de eerste uitslag tot de kraamtijd kun je op ons rekenen.

Lees meer: Kinderwens

Zwanger & na de bevalling

Voor de aanstaande moeder is er niets belangrijker dan een zorgeloze zwangerschap. Met ons aan je zijde krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van zorgverleners en ondersteunende diensten. Van prenatale controles tot kraamzorg, wij bieden de dekking die je nodig hebt.

Lees meer: Zwanger en na de bevalling

Jong gezin

moeder en kindje aan tafel

Na de bevalling begint een nieuw hoofdstuk in je leven. Vol nieuwe uitdagingen en vreugdevolle momenten. Met onze steun kun je met vertrouwen de wereld van het ouderschap betreden. Van kinderopvang tot de eerste tandjes, wij zijn er om jou en je kleintje te begeleiden terwijl jullie samen groeien.

Lees meer: Jong gezin