Anderzorg voor je gezondheid

Bij Anderzorg ben je verzekerd van goede zorg. Met een gezonde leefstijl zorg jij goed voor jezelf. Daar helpt Anderzorg je met SamenGezond bij.

Plezier en gezondheid kunnen gelukkig heel goed samengaan. De SamenGezond app helpt je daarbij en maakt een gezonde leefstijl zelfs leuk! Bijvoorbeeld met mailcoaching en uitdagende weekdoelen. En wil je nu al starten om thuis fitter te worden of te blijven? Bekijk dan de tips met binnenactiviteiten.

Maar SamenGezond levert je meer op dan gezondheid. Zo kun je punten verdienen en verzilveren in de webshop. Als je bij Anderzorg verzekerd bent profiteer je van exclusief voordeel bij SamenGezond.

Meld je aan

Waarom meedoen?

  • SamenGezond beloont gezonde keuzes.
  • Alles voor een gezonde leefstijl.
  • Tips en advies van onafhankelijke professionals.
  • Mailcoaching, persoonlijke Weekdoelen en meer om gezonde keuzes makkelijker te maken.
  • Extra voordeel in de webshop met je Anderzorg-verzekering.

Daarom Anderzorg

  • Al 12 jaar één van de scherpste premies van Nederland.
  • Alles simpel geregeld in de Anderzorg app.
  • Klanten geven onze dienstverlening een 8,2*.
  • Anderzorg Flex is uniek voor #deleven

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2021

Dit is Anderzorg

#deleven is voor iedereen anders. Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Op je eigen manier vier je de momenten die er echt toe doen!

Daarom zetten wij ons in om jou zoveel mogelijk #deleven te laten leiden. Met een scherpe prijs en een eenvoudig, online samen te stellen zorgverzekering. Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app.

Zorg verandert

Zorg verandert. En daarom verandert Anderzorg met je mee. We bieden je vanaf nu het nieuwe Anderzorg Flex. Dit is een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering plus toegang tot 4 gezondheidsapps: Headspace, Sworkit, Fabulous en FysioZelfCheck. Met deze apps kun jij zelf aan de slag om het beste uit jezelf te halen, zowel mentaal als fysiek. We helpen je om #deleven te leiden.

Kortom: wij zijn er voor je als je ons nodig hebt. Dat is zorg voor #deleven.

Bereken je premie