Anderzorg voor je gezondheid

Bij Anderzorg ben je verzekerd van goede zorg. Met een gezonde leefstijl zorg jij goed voor jezelf. Daarom helpt Anderzorg je gezonder te leven!

Extra's van Anderzorg

Beschikbaar vanaf 2023

We helpen je graag om zoveel mogelijk uit je zorgverzekering te halen. Daarom krijg je als verzekerde van Anderzorg gratis toegang tot App de Huisarts, bieden we een mental check-in én kun je sporten met korting via Champ. Dat zijn nog eens fijne extra’s!

SamenGezond

Plezier en gezondheid kunnen gelukkig heel goed samengaan. De SamenGezond app helpt je daarbij en maakt een gezonde leefstijl zelfs leuk! Bijvoorbeeld met mailcoaching en uitdagende weekdoelen. En wil je nu al starten om thuis fitter te worden of te blijven? Bekijk dan de tips met binnenactiviteiten.

Maar SamenGezond levert je meer op dan gezondheid. Zo zijn er regelmatig winacties en krijg je als Anderzorg verzekerde extra voordeel. Zoals korting op een bril.

Meld je aan

Waarom meedoen?

  • SamenGezond beloont gezonde keuzes.
  • Alles voor een gezonde leefstijl.
  • Tips en advies van onafhankelijke professionals.
  • Mailcoaching, persoonlijke Weekdoelen en meer om gezonde keuzes makkelijker te maken.
  • Tot € 75 korting op een bril op sterkte bij Pearle, Pearle Studio en Eye Wish Opticiens.

Daarom Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse

Dit is Anderzorg

Het leven is voor iedereen anders

Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk het leven te laten leiden. 

Het leven verandert en zorg verandert

En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps. Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijke aanvullende verzekering. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie. Zo helpt Anderzorg je om #deleven te leiden. Ook als #deleven verandert.

Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app en chat.