Probe

Bij Anderzorg krijg je korting op Probe (sonde) als onderdeel van de behandeling van de bekkentherapeut voor problemen als incontinentie en pijn rond het bekken.

Waarom MAPLe Probe?

Met de MAPLe Probe zijn zware en minder zware vormen van incontinentie terug te brengen tot een lichtere vorm of volledig te verhelpen. De MAPLe Probe maakt het verschil voor patiënten voor wie incontinentie de kwaliteit van leven aantast. Bij Anderzorg krijg je € 10 korting op de aanschafprijs. 

Doelgerichte behandeling

De MAPLe Probe zorgt dat je doelgericht wordt behandeld. Door de nauwkeurige diagnose kan de bekkentherapeut een gericht behandelplan opstellen. De MAPLe Probe geeft gerichte biofeedback van individuele spieren aan verschillende zijdes en dieptes in de bekkenbodem. Daarnaast kan je ook lokale elektrostimulatie krijgen. Hierdoor kan de bekkentherapeut precies stimuleren op de plek waar het probleem zich bevindt. Dit helpt bij de behandeling én jouw bewustwording.

De MAPLe Probe kan helpen bij de volgende ziektebeelden

  • Stress-incontinentie
  • Urge-incontinentie 
  • Fecale incontinentie
  • Overactieve blaas - Stuitpijn 
  • Prolapse
  • Pijn in en rond het bekken

Kijk hier voor de bekkentherapeuten die bij hun behandelingen gebruik maken van de MAPLe Probe en bij wie de MAPLe Probe aangeschaft kan worden.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de MAPLe Probe liggen tussen de € 60- € 85, je ontvangt € 10 korting op de aanschafprijs. Log in bij Mijn Anderzorg en de kortingscode verschijnt bovenaan deze pagina. Lever deze vervolgens in bij de bekkentherapeut.

Nog meer gratis extra's

Met Anderzorg haal je meer uit je verzekering. Maak ook gratis gebruik van deze extra's: