Headspace: down to earth mediteren

12 juli 2021 Anderzorg

Mediteren zweverig? Mindfulness moeilijk? Niet met Headspace. Deze app maakt mediteren en mindfulness voor iedereen toegankelijk en makkelijk te doen. Headspace heeft korte en langere geleide meditaties voor alle denkbare momenten op de dag. Voor iedereen die het nog nooit heeft geprobeerd, en voor wie al weet dat het kan helpen. De naam zegt al wat de app doet: ruimte maken in je hoofd. En dat doet Headspace met beide benen op de grond.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Het eerste dat opvalt als je Headspace opent, is de overzichtelijkheid van de app. Je wordt aan de hand meegenomen om kennis te maken met mediteren. Ben je er al bekend mee, dan vind je intuïtief de weg naar de meditatie die je wilt doen.

De hele dag ruimte in je hoofd

De app biedt door de dag heen verschillende oefeningen. Van ochtendroutines waarmee je de dag opgeruimd start tot slaaproutines die je ruimte in je hoofd maken om in slaap te vallen. Je kunt het schema volgen dat Headspace elke dag speciaal voor jou klaarzet, of je kunt zelf gerichte oefeningen kiezen waar je op dat moment zin in hebt.

Meer dan meditatie

De meditaties in Headspace bestaan uit simpele instructies die rustig aan je uitgelegd worden. De instructies worden vaak ondersteund door vriendelijke animaties die een kalmerend effect hebben. Bij een geleide meditatie word je letterlijk geleid, via audio of video. Daarnaast biedt Headspace animaties, artikelen en video’s die je bewust maken van alles om je heen.

Ruimte voor #deleven

We bieden deze premium app heel voordelig aan als je Anderzorg Flex hebt. We vinden namelijk dat het voorkomen van zorg de beste zorg is. Headspace geeft je ruimte in je hoofd. Zo blijf je mentaal gezond, hou je alles op een rijtje en zit je lekker in vel. En kun je #deleven leiden zoals jij wilt.
Creëer ook ruimte in je hoofd en probeer Headspace. Met Anderzorg Flex heb je toegang tot Headspace en andere premium apps.

Bron

https://www.headspace.com/about-us