Maak je dagelijkse routine Fabulous!

12 november 2021 Anderzorg

Alles wat je doet, bepaalt hoe je je voelt. En veel van die dingen bestaan uit routinematige handelingen; je dagelijkse routine. Door te focussen op een betere dagelijkse routine kun je je leven naar een hoger niveau tillen. Op eigen houtje je gedrag veranderen is lastig, maar gelukkig is er de app Fabulous die je erbij helpt. Anderzorg vindt het belangrijk dat je #deleven kunt leiden zoals jij wilt. Je fysieke en mentale gezondheid zijn hierbij belangrijk. Daarom heb je met Anderzorg Flex heel voordelig toegang tot Fabulous. Klaar voor #deleven?

Stap voor stap gezonde gewoontes

Gewoontes verander je niet zomaar. Het is een proces dat heel geleidelijk gaat. Fabulous is de coach die je in dit proces helpt. Stap voor stap neemt de app je mee in het aanleren van gezonde gewoontes – en het afleren van ongezonde. Vanaf het moment dat je Fabulous voor de eerste keer gebruikt tot het moment dat je je gezonde gewoontes in stand houdt, zul je niet direct doorhebben dát de app je steeds een beetje verder helpt. Dat merk je pas als je hier even bij stilstaat.

De wetensch-app

Fabulous is ontstaan op de faculteit gedragseconomie van de Duke University in North Carolina. Toen het team achter Fabulous pedagoog Dan Ariely ontmoette, stelde hij het team de vraag: ‘Wat voor soort veranderingen zou je willen zien bij de gebruikers van Fabulous?’ Het antwoord van het team was: ‘We hebben de ambitie om mensen bijvoorbeeld aan het sporten te krijgen en meteen na het wakker worden op te laten staan.’ Dan zei: ‘Geweldig, maar mijn vraag is: welke exacte gedragsverandering zou je willen zien? Bewegen is het resultaat, het doel, maar niet het specifieke gedrag’. Dit inzicht speelt een grote rol in de app: met meerdere kleine gedragsverandering een grote gedragsverandering teweeg brengen en zo doelen behalen. Dit is een beproefde methode die veel ondernemers en topsporters op de toppen van hun kunnen laten presteren. Methodes die je nu altijd en overal tot je beschikking hebt.

Word ook fabulous!

Start ook met het ontwikkelen van gezonde gewoontes. Met ochtend- middag- en avondrituelen die je helpen je doelen te bereiken. Met Anderzorg Flex maak je heel voordelig gebruik van Fabulous en een aantal andere premium apps. Heb je geen Anderzorg Flex? Dan kun je een gratis proefperiode starten.

Bronnen