Sworkit: thuis sporten, maar dan leuk

12 november 2021 Anderzorg
Hoe gezonder, hoe beter. Dat weten we als geen ander. Om je fysiek en mentaal gezond(er) te maken, krijg je met Anderzorg Flex toegang tot een aantal premium apps, waaronder Sworkit. Deze app maakt thuis sporten voor beginners tot gevorderden leuk en gevarieerd.

Nooit meer sportschoolziek

Studie, werk, sociale contacten, familie, en als het kan nog een beetje tijd voor jezelf… Eigenlijk zitten er natuurlijk te weinig uren in een dag. Gelukkig heeft Sworkit altijd een workout die in je dag past. Heel drukke dag? Ga dan gewoon voor een 5 minuten workout. Zo hou je vaak sporten gerust wel vol. En met 400 unieke workouts en 900 oefeningen slaat de verveling ook niet toe. Nooit meer sportschoolziek dus!

Tover je huis om tot yogastudio of sportschool

Wordt het buffelen als in de sportschool of een goede yogasessie? Met Sworkit kies je zelf tussen krachttraining, cardio, strekoefeningen en yoga. En het mooie is: je hebt er geen materialen voor nodig. Train je liever wel met materialen of apparaten die je thuis hebt? Dat kan ook, want Sworkit biedt beide opties.

Toegang tot premium apps

Met Anderzorg Flex maak je heel voordelig gebruik van Sworkit en andere premium apps. Zo bespaar je behoorlijk per maand (in vergelijking met de kosten van een normaal premium lidmaatschap) en zorgen we er samen voor dat je gezond blijft en jij #deleven kunt leiden. Start vandaag nog met Sworkit!

Bronnen