Thuis sporten: zo start je ermee (en zo hou je het vol)

12 november 2021 Anderzorg
Thuis een sportroutine opbouwen is makkelijker dan je denkt. Tenminste, als je jezelf de tijd gunt om een routine op te bouwen. De grootste valkuil bij beginnen met sporten, is té fanatiek van start gaan. Dat komt omdat je te snel te veel van jezelf vraagt. Wil je structureel meer thuis sporten, begin dan met korte workouts tot sporten in je systeem zit. De app Sworkit helpt je hierbij. Met Anderzorg Flex heb je heel voordelig toegang tot deze premium app.

Meer dan 400 workouts en 900 oefeningen

Nog nooit bewust calorieën verbrand? Of juist een fanatiek sporter? De slimme sport-app Sworkit is met meer dan 400 workouts en 900 oefeningen op verschillende niveaus voor iedereen de perfecte personal trainer. Je bouwt je routine makkelijk op en hebt voldoende afwisseling om thuis sporten uitdagend te houden.

Geen tijd is verleden tijd

Het favoriete excuus om niet te sporten is tijdgebrek. Sorry, maar met Sworkit heb je nóóit te weinig tijd. Want de app heeft een heel arsenaal aan 5 minuten-workouts. Dat is ideaal trouwens, want wist je dat het heel goed is om met korte workouts te beginnen om een routine op te bouwen? Liever elke dag 5 minuten sporten, dan 1 keer in de week 35 minuten. Door het zo regelmatig te doen, wen je namelijk aan het sporten en wordt het onderdeel van je dag.

Klein beginnen voor grote resultaten

Heb je een routine gecreëerd? Dan is het tijd om je routine uit te bouwen. Sworkit helpt je hierbij en biedt workouts aan van 5 tot 90 minuten. Je kunt je workout altijd zelf aanpassen. Handig voor als je een keer minder of juist wat meer tijd hebt.

Volhouden is een eitje

Doordat je met Sworkit aan een routine werkt, is de kans groot dat je het thuis sporten goed volhoudt. Heb je een extra steuntje in de rug nodig, dan kun je herinneringen instellen. De playlists in de app helpen je op stoom en je kunt je resultaten synchroniseren met je favoriete bewegingsapp.

Advies op maat

Via de app heb je direct toegang tot gecertificeerde personal trainers die je begeleiden en tips geven. De app zelf zorgt er ook voor dat het schema dat je volgt, is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Met Anderzorg Flex heb je toegang tot deze en andere premium apps om je mentaal en fysiek gezond(er) te maken en houden.

Bronnen