Headspace

Wat wil je lezen?

23 oktober 2017
Arnold Nieman

Meer rust in je hoofd? Probeer een mediteer app.

Headspace

Het klinkt raar en misschien een beetje zweverig, mediteren via een app. Maar werkt het echt? Wel als je op zoek bent naar meer rust in je hoofd. De app omschrijft zichzelf als ‘personal trainer voor de geest’’. Het is meditatie, maar dan makkelijk gemaakt. Niet voor niets is de app Headspace mateloos populair. In de gratis versie kun je in een korte sessie van 10 minuten zonder zweverige teksten mediteren.Wat ook fijn is om te weten, je doet het nooit verkeerd. Andy, de Headspace coach, praat je er doorheen en je kunt het overal doen, dus ook als je moet wachten op de trein. Een app die stress wegneemt en je zengarantie geeft, dat is het proberen waard.

Download de gratis versie van Headspace. 

Klik hier voor iPhones en iPads: Apple App Store

Klik hier voor Android-toestellen: Play Store

 

 

Meer online advies over het voorkomen van een burn-out?

Ga naar anderzorg.nl/burnout voor nog meer blogs en tips om een burn-out te voorkomen of chat met een professionele burn-out coach.


Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.