1. Wikipedia. Granola. Geraadpleegd op 02-07-2019 via https://en.wikipedia.org/wiki/Granola
2. Whitney EN, Rolfes SR. Understanding Nutrition. Cengage Learning, 14th edition, 2013
3. Van Rossem CTM et al. The diet of the Dutch Results of the first two years of the Dutch National Food Consumption Survey 2012-2016. RIVM, 2016
4. Gezondheidsraad. Richtlijnen goede voeding 2015. Den Haag: Gezondheidsraad, 2015;
5. WHO. Diet, Nutrition and the Prevention of Chronic diseases. Report of the joint WHO/FAO expert consultation, 2003
6. WHO. (2015). Guideline: Sugar intake of adults and children. Geneva: World Health Organization. ISBN: 978 92 4 154902 8
7. Jong, de M. (2017). Ons voedsel: H8 Additieven. Fontaine uitgevers, Hilversum
8. Jong, de M. (2017). Ons voedsel: H4 Koolhydraten7,8. Fontaine uitgevers, Hilversum
9. Consumentenbond. Fabrikanten verkopen suikerpraatjes. Geraadpleegd op 02-07-2019 via https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2014/fabrikanten-verkopen-suikerpraatjes