koffiehuis laptop vrouw
Zorgpolis digitaal ontvangen

Je ontvangt jouw zorgpolis digitaal? Zo help je mee om kosten en papier te besparen. We sturen jouw zorgpolis per e-mail naar je toe. Bovendien kun je in Mijn Anderzorg altijd de meest recente versie van jouw zorgpolis downloaden. De digitale zorgpolis is ondertekend met een elektronische handtekening. Hierdoor is de zorgpolis een authentiek en rechtsgeldig document.

Ontvang je de zorgpolis nog niet digitaal? Wil je gebruik maken van de digitale zorgpolis, dan kun je dat aangeven in Mijn Anderzorg. Dit doe je eenvoudig door de verzendwijze van je zorgverzekering te wijzigen in het menu 'Mijn zorgverzekering, nu regelen' in Mijn Anderzorg.

Nu activeren

Binnen 30 dagen na ontvangst van je zorgpolis mag je nog het pakket veranderen. Binnen 14 dagen na de ontvangst van de eerste zorgpolis mag je de verzekering annuleren.

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.