Doorlopende annuleringsverzekering

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor je vakantie, weekendje weg of dagje uit niet door kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan ziekte, werkloosheid, een scheiding of overlijden van een familielid. Allemaal zaken waar je je niet op kunt voorbereiden en vaak komt zoiets ook onverwacht. Met de doorlopende annuleringsverzekering hoef je je geen zorgen te maken over kosten die gemaakt worden bij een annulering. Niet alleen de kosten van een annulering, maar ook andere financiƫle schade krijg je snel vergoed.

De doorlopende annuleringsverzekering

  • Ieder jaar 20% korting op je premie
  • Ook vergoeding bij terugkeer naar huis als vriend(in) overlijdt
  • Vergoeding van ongebruikte reisdagen
  • Vergoeding bij ernstige vertraging
  • Voor annuleren concerten, evenementen en theatervoorstellingen

Check wat wel en niet gedekt is op de verzekeringskaart

Stel zelf je annuleringsverzekering samen
op unigarant.nl

Aanvullingen op je annuleringsverzekering?

Bij de Basisvariant van de doorlopende reisverzekering krijg je het niet-gebruikte deel van de reissom terug wanneer je je vakantie moet afzeggen of afbreken. Het deel van de reis dat je mist, wordt dus vergoed. Wil je echter meer zekerheid? Dan kies je voor een van de uitgebreide varianten. Zo heb je de keus uit een aanvullende annuleringsverzekering: samengestelde reis, huisdieren, zaakwaarnemer of een luxe dekking.

Stel je zelf je reis samen, waarbij je de vlucht bij de ene organisatie boekt, je autohuur bij een tweede en je verblijf bij een derde aanbieder? Kies dan voor deze aanvullende dekking. Want met de dekking samengestelde reis krijg je annuleringskosten van aparte onderdelen vergoed, ook als een van de onderdelen onverwachts niet doorgaat. 

Met een luxe dekking krijg je je hele reissom vergoed als je de vakantie of reis tussentijds moet afbreken. Zonder de luxe dekking krijg je alleen het niet-gebruikte deel van de reissom vergoed. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant.  

Overlijdt je kat, hond of paard tijdens je vakantie? Krijgt hij een levensbedreigende ziekte of een ernstig ongeval? Met deze aanvullende verzekering krijg je de annuleringskosten van je vakantie vergoed. De uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant. 

Ga je op reis en wordt je zaakwaarnemer ernstig ziek, krijgt hij of zij een ongeval of overlijdt hij of zij? Dan krijg je de annuleringskosten van je reis vergoed. Deze aanvulling is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant. 

Denk ook aan je reisverzekering!

Ga je op reis? Denk dan ook aan een reisverzekering. Want ben je op vakantie en gebeurt er wat met jezelf, je spullen of je logeeradres, dan ben je daar met een reisverzekering voor verzekerd. Zo ga je altijd goed voorbereid op weg! 

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.