Jij in shape

Wil je een gezonder en fitter leven? Bij Anderzorg begrijpen we dat het vinden van de juiste balans tussen werk, gezin en persoonlijke gezondheid een uitdaging kan zijn. Jij in shape is dé plek met tips en ondersteuning voor het bereiken en behouden van een gezond gewicht.

In shape met Anderzorg

Jij in shape is jouw online ruimte vol praktische tips, inspiratie en ondersteuning. Of je nu op zoek bent naar gezonde recepten, effectieve workouts voor drukke schema's, of gewoon wat motivatie om je op het goede spoor te houden, wij staan voor je klaar.

Met handige apps en mooie kortingen helpen we jou bij het creëren van een levensstijl waar jij je goed bij voelt. Zo kom jij in shape.Begin vandaag nog!

Krijg korting via Champ

Ontdek padel, probeer eens yoga of wordt het toch de sportschool? Champ heeft het breedste sportaanbod van Nederland. Maar dat is lang niet alles. Via Champ zijn veel apps beschikbaar op het gebied van inspanning en ontspanning. Maak gratis en eenvoudig een account aan om eens rond te kijken wat er voor jou tussen zit. Je zit nergens aan vast.

Al 10.000 Anderzorg-verzekerden gingen je voor 

Met Champ maak je bijvoorbeeld gebruik van onderstaande mooie kortingen:

Lifesum

Lifesum is dé voedingsapp die gebruikers helpt om hun doelen te bereiken en hun kwaliteit van leven te verbeteren door gezonder te eten. Via Champ krijg je 50% korting op een jaarabonnement.

Fit at home

Thuissporten met Fit at home: Een maand thuis sporten met Fit at Home met meer dan 1000 workouts voor thuis.

LIJFSTIJL Jaarprogramma

Het Online LIJFSTIJL Jaarprogramma: een complete leefstijl cursus van 12 maanden. Probeer de 1e 2 weken gratis en kijk of het wat voor je is.

Vitaily

20% Korting op een maandabonnement van Vitaily. Vitaily bevat alle hoogwaardige voedingsstoffen die je nodig hebt in één gemakkelijk te gebruiken zakje.

Maar er is nog veel meer! Registreer je gratis om het volledige aanbod te ontdekken. Exclusief voor jou als klant van Anderzorg.

Maak kennis met Champ


Fysio zelfcheck app: gratis bij je aanvullende verzekering 

Sporten is leuk en gezond, maar als je daardoor geblesseerd raakt, ben je verder van huis. Voorkomen is beter dan genezen, daarom bieden we de Fysio zelfcheck aan. Je eerste hulp bij lichte klachten. 

Ben je aanvullend verzekerd met Anderzorg Flex, Anderzorg Extra of de aanvullende Fysiomodule? Dan krijg je gratis toegang tot de Fysio zelfcheck app! De Fysio zelfcheck is een app ontwikkeld door fysiotherapeuten, voor mensen met lichte lichamelijke klachten in bijvoorbeeld rug, nek of schouders. Heb je geen aanvullende verzekering? Wil je wel gebruik maken van de Fysio zelfcheck? Je kunt Anderzorg Flex het hele jaar door afsluiten en krijgt zo ook toegang tot de app. 

Wat zit er in de Fysio zelfcheck?

  • Oefenprogramma’s voor thuis.
  • Instructiefilmpjes en vlogs van gespecialiseerde fysiotherapeuten.
  • Ook voor klachten door sporten.

Ontdek de Fysio zelfcheck

Blij & Gezond gids

Inspiratie nodig? Kijk in de Blij & Gezond gids
In de Anderzorg Blij & Gezond Gids vind je alle tools die jij in deze fase van je leven nodig hebt. Van snelle en gezonde recepten, tips en hulp bij stresssituaties, tot aan apps waar jij terecht kunt met al jouw vragen rondom de gezondheid van jezelf en je kinderen. Dit alles om het jou makkelijker te maken in deze drukke tijd. In deze gids bepaal jij wat je belangrijk vindt. Door te filteren op de onderwerpen waar jij op dit moment in je leven behoefte aan hebt.

Blader in de Blij en Gezond gids

Anderz met Blij en Gezond Gids

Handige aanvullende verzekeringen

Anderzorg Flex

Goed verzekerd zijn én goed voor jezelf zorgen. Dat is Flex van Anderzorg. Een unieke combinatie van een buitenland en ongevallendekking waarmee je alleen verzekert wat écht nodig is. En tegelijkertijd heel voordelig aan je gezondheid werkt, met onder andere de volgende premium gezondheidsapps:

  • Sworkit: blijf fit met gepersonaliseerde work-outs.  Sworkit heeft altijd een workout die in je dag past. Heel drukke dag? Ga dan gewoon voor een 5 minuten workout. Zo hou je vaak sporten wel vol. En met 400 unieke workouts en 900 oefeningen slaat de verveling ook niet toe. Nooit meer sportschoolziek dus!
  • Fysio zelfcheck: een app voor mensen met lichte lichamelijke klachten in bijvoorbeeld rug, nek of schouders

Check Anderzorg Flex

Anderzorg Extra

Heb je Anderzorg Extra? Dé aanvullende verzekering van Anderzorg? Dan heb je recht op extra vergoedingen die niet in de Basisverzekering zitten. Vanuit de Basisverzekering krijg je bijvoorbeeld 3 uur dieetadvies vergoed. Met Anderzorg Extra kun je 2 uur aan vervolgbehandelingen vergoed krijgen.

  • Je krijgt € 200 per jaar voor sportmedisch advies vergoed als je naar een door ons gecontracteerde sportarts gaat.
  • Je krijgt 6 behandelingen fysiotherapie: Als je 18 jaar of ouder bent, krijg je fysiotherapie alleen vergoed uit de Basisverzekering bij bepaalde aandoeningen. Met Anderzorg Extra kun je 6 behandelingen fysiotherapie vrij besteden.

Anderzorg Extra

Zie ook: Vergoedingen uit de Basisverzekering

Wist je dat je ook vergoedingen kunt krijgen uit de Basisverzekering? Let wel op dat hier soms het eigen risico geldt.