Financieel fit

We gunnen niemand een leven met geldzorgen. Het zorgt voor stress en gaat ten koste van je gezondheid.

In 6 stappen schuldenvrij!

Soms loopt het leven anders dan je van tevoren had bedacht. Dit kan ervoor zorgen dat je inkomsten veranderen en je in de financiële problemen komt. Heb je beginnende schulden? Met Zelfjeschuldenregelen maak je een realistisch aflosplan. Ruim 500.000 mensen gingen je voor!

Bekijk het stappenplan

Grip op jouw geld met Geldfit.nl

Geldfit helpt je om financieel fit te blijven of te worden. Doe anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten wat je kan doen. Of bel gratis 0800-8115. Zij bieden een luisterend oor en geven gratis en anoniem advies over jouw financiële situatie.
Je wordt verwezen op een passende vervolgstap. Van online tools en handige websites tot een vrijwilliger in de omgeving. Zijn geldzorgen uitgegroeid tot (problematische) schulden? Dan begeleiden ze je naar het juiste loket binnen de professionele schuldhulpverlening.

Naar Geldfit

Heb ik recht op zorgtoeslag?

Zorgtoeslag is een bijdrage van de Belastingdienst om je zorgpremie te betalen. Krijg je zorgtoeslag en hoeveel? Dat hangt af van je inkomen, leeftijd en of je een partner hebt. Via de proefberekening van de Belastingdienst check je of je recht hebt op zorgtoeslag. Zorgtoeslag vraag je aan bij de Belastingdienst.
Zorgtoeslag aanvragen

Je eigen risico gespreid betalen?

Verwacht je het eigen risico grotendeels of volledig te gebruiken? Dan kun je de betaling daarvan spreiden. Je betaalt het verplichte eigen risico in 10 termijnen. Gebruik je het eigen risico niet, of gedeeltelijk? Dan krijg je het te veel betaalde bedrag in het voorjaar van het volgende jaar terug.

Zo werkt het

Handige regelingen bij Anderzorg

Is een rekening van je zorgaanbieder onverwacht hoog? Of kun je je premie of de rekening voor het eigen risico nu niet betalen? Je hebt niet direct een probleem. We bieden namelijk een aantal handige regelingen om je door een krappe periode te helpen.