Vind een zorgaanbieder

Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een nieuwe huisarts en tandarts? Of zoek je een specialist voor een bepaalde behandeling, maar weet je niet waar je moet beginnen met je zoektocht? We helpen je graag bij het vinden van de juiste zorgaanbieder.

De Anderzorg Zorgvinder

Met de Zorgvinder vind je eenvoudig en snel een gecontracteerde zorgaanbieder bij je in de buurt. Dat zijn de zorgaanbieders waar we afspraken mee hebben gemaakt. Je kunt in de Zorgvinder vrij zoeken op type zorg, soort zorgaanbieder of hulpmiddel. Je kunt ook kiezen voor het zoeken op naam.

Naar de Zorgvinder

Gecontracteerde zorg

We hebben afspraken gemaakt met zorgaanbieders. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van zorg en de wachttijden in de zorg. We maken ons sterk voor goede zorg tegen een redelijke prijs en het liefst dicht bij huis. Je kunt kiezen uit meer dan 3.500 zorgaanbieders met een contract bij Anderzorg.

Ga je naar een door ons gecontracteerde zorgaanbieder, dan heeft dat voordelen. Zo gaat de rekening direct naar Anderzorg. Je hoeft dus niet zelf voor te schieten. Ook krijg je bij een gecontracteerde zorgaanbieder een groter deel van de kosten vergoed dan bij een niet-gecontracteerde zorgaanbieder.

Hulp bij het vinden van een zorgaanbieder

Wij helpen je graag met advies over de juiste zorg voor jouw situatie. Het advies is natuurlijk geheel vrijblijvend.
Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag!