Kortlopende annuleringsverzekering

Ga je op reis of met vakantie en heb je een kortlopende of doorlopende reisverzekering? Denk dan ook eens aan een annuleringsverzekering. Met een kortlopende annuleringsverzekering krijg je de kosten van een annulering en andere financiële schade snel vergoed. Denk bijvoorbeeld aan ziekte, werkloosheid, een scheiding of overlijden van een familielid. Allemaal zaken waar je je niet op kunt voorbereiden. Bovendien komt zoiets vaak ook onverwacht. Met een kortlopende annuleringsverzekering ben je voor zulke kosten in ieder geval verzekerd.

De kortlopende annuleringsverzekering

  • 20% korting op je premie
  • Stem je verzekering af op je persoonlijke situatie
  • Vergoeding van ongebruikte reisdagen
  • Ook vergoeding bij ernstige vertraging
  • Vergoeding van annuleringskosten; ziekte, zwangerschap of ongeval

Check wat wel en niet gedekt is op de verzekeringskaart

Stel zelf je annuleringsverzekering samen
op unigarant.nl

Aanvullingen op je annuleringsverzekering?

Bij de Basisvariant krijg je het niet-gebruikte deel van de reissom terug wanneer je je vakantie moet afzeggen of afbreken. Het deel van de reis dat je mist, wordt dus vergoed. Wil je echter meer zekerheid? Dan kies je voor een uitgebreide variant. Zo heb je de keus uit een aanvullende verzekering voor een samengestelde reis, huisdieren, zaakwaarnemer of een luxe dekking.

LET OP: Laat je annuleringsverzekering ingaan vanaf het moment dat je je vakantie boekt. Dus niet pas de dag van vertrek. Ook voor vertrek kan er natuurlijk al wat gebeuren waardoor je de vakantie moet verzetten of zelfs afzeggen.

Stel je zelf je reis samen, waarbij je de vlucht bij de ene organisatie boekt, je autohuur bij een tweede en je verblijf bij een derde aanbieder? Kies dan voor deze aanvullende dekking. Want met de dekking samengestelde reis krijg je annuleringskosten van aparte onderdelen vergoed, ook als een van de onderdelen onverwachts niet doorgaat. 

Met een luxe dekking krijg je je hele reissom vergoed als je de vakantie of reis tussentijds moet afbreken. Zonder de luxe dekking krijg je alleen het niet-gebruikte deel van de reissom vergoed. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant. 

Overlijdt je kat, hond of paard tijdens je vakantie? Krijgt hij een levensbedreigende ziekte of een ernstig ongeval? Met deze aanvullende verzekering krijg je de annuleringskosten van je vakantie vergoed. De uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant.       

Ga je op reis en wordt je zaakwaarnemer ernstig ziek, krijgt hij of zij een ongeval of overlijdt hij of zij? Dan krijg je met deze aanvulling de annuleringskosten van je reis vergoed. Ook deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant. 

Denk ook aan je reisverzekering!

Ga je op reis? Denk dan ook aan een reisverzekering. Want ben je op vakantie en gebeurt er wat met jezelf, je spullen of je verblijfadres, dan ben je daar met een reisverzekering voor verzekerd. Zo ga je altijd goed voorbereid op weg! 

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.