Anderzorg Compact

Voor het zo toegankelijk en betaalbaar mogelijk houden van de zorg, heeft Anderzorg ervoor gekozen om de Basisverzekering Anderzorg Compact niet langer aan te bieden.

Vragen over Anderzorg Compact?

Anderzorg Extra

Vanaf 2023 kun je de aanvullende verzekering Anderzorg Extra weer afsluiten. Deze verzekering was sinds 2019 niet meer beschikbaar. Heb je Anderzorg Extra de afgelopen jaren aangehouden en wil je dat zo houden? Dan hoef je niks te doen.

Extra afsluiten

Premie verlagen

Liever een lagere premie? Dan kun je er zelf voor kiezen om het eigen risico te verhogen met maximaal
€ 500. In combinatie met Anderzorg Basis betaal je dan € 123,75 per maand. Dat betekent wel dat je voor zorg uit de Basisverzekering tot € 885 zelf moet betalen.

Je kunt er ook voor kiezen om je premie niet maandelijks maar jaarlijks te betalen. Daarmee krijg je 1% korting op je jaarpremie. Betaal je je jaarpremie voor Anderzorg Basis aan het begin van het jaar in 1 keer? Dan bespaar je dus € 16,92!

Bereken je premie

Ruime keuze uit goede zorg

Ga je naar een zorgaanbieder zonder contract met Anderzorg? Dan krijg je tussen de 60% en 100% van de kosten vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief. Het percentage verschilt per zorgsoort. In de lijst met maximale vergoedingen niet-gecontracteerde zorg kun je precies zien wat je vergoed krijgt.

Kies de aanvullende module die je écht nodig hebt

Naast je Basisverzekering kun je kiezen uit een aantal aanvullende modules:

  • Flex: risicoverzekering en premium gezondheidsapps om aan je gezondheid te werken.
  • Fysiotherapie: krijg meer behandelingen fysiotherapie vergoed.
  • Buitenland en tandongeval: voor onverwachte hoge zorgkosten in het buitenland en/of tandartskosten na een ongeval.

Naar de aanvullende modules