Zo koopt Anderzorg jouw zorg in

Anderzorg is van Menzis. Daar profiteer je bij Anderzorg ook weer van

Menzis en Anderzorg

Anderzorg is van Menzis. Menzis is sterk in het inkopen van goede zorg bij ziekenhuizen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgaanbieders. Daar profiteer je bij Anderzorg ook weer van. Jij betaalt minder en bent toch verzekerd van goede zorg en optimale keuzevrijheid. Met ruim 35.000 gecontracteerde zorgaanbieders heb je veel keuzevrijheid. Ze staan allemaal in de Zorgvinder.

Vind een zorgaanbieder

Afspraken over zorg

In de contracten staan afspraken over de zorg. Alleen zorgaanbieders die voldoen aan de kwaliteitseisen van Menzis en Anderzorg, krijgen een contract:

  • Hoge kwaliteit voor de juiste prijs
  • Snelle doorloop, geen wachttijden
  • Goede bereikbaarheid
  • Goede voorlichting
  • Aandacht voor levensovertuiging, culturele achtergrond en godsdienst van iedere verzekerde

Zorgaanbieders

Menzis en Anderzorg sluiten alleen contracten af met zorgaanbieders die rekening houden met godsdienst, levensovertuiging en culturele achtergrond van onze verzekerden.

In de contracten met Menzis en Anderzorg staat dat zorgaanbieders rekening houden met de levensbeschouwelijke overtuiging, culturele achtergrond en godsdienstige gezindheid van de verzekerden. Ook als het gaat om verschillen in etniciteit, ras, sekse of seksuele geaardheid. Tijdens een behandeling moet de verzekerde zich welkom en gerespecteerd voelen.