Betalen via iDEAL

Snel en veilig je rekeningen betalen

Hoe werkt betalen via iDEAL?

Je ontvangt per e-mail een betaalverzoek. Je klikt op de link en betaalt gemakkelijk via je eigen veilige bankomgeving. Het is:

  • Gratis (voor een betaalverzoek per post betaal je € 2)
  • Veilig
  • Snel
  • Foutloos

Stel je betaalwijze in via Mijn Anderzorg!

Digitale acceptgiro instellen

Veilige betaalwijze

Online betalen verloopt via iDEAL en internetbankieren. Dit is een beveiligde webomgeving. De url van deze pagina begint altijd met https://transaction.acceptemail.com. Voordat je de betaling bevestigt, zie je het rekeningnummer van Anderzorg.

Betaalt iemand anders jouw zorgkosten? Stuur het betaalverzoek gerust door. Hij of zij betaalt dan via het eigen internetbankieren.

Hoe weet ik zeker dat de e-mail van Anderzorg is?

Aan het e-mailadres kun je zien dat wij de afzender zijn. Je ziet ons logo en onze bedrijfsgegevens in de mail. Verder hoort bij deze e-mail een specificatie van de rekening die je moet betalen. Die specificatie staat in jouw berichtenbox in Mijn Anderzorg. Het bedrag en het betalingskenmerk in de specificatie moeten hetzelfde zijn als in de e-mail.

De e-mail wordt namens ons verstuurd door het bedrijf AcceptEmail. Het logo van AcceptEmail zie je in de e-mail staan, naast ons logo. Als je betaalt via iDEAL, kom je eerst op een beveiligde webpagina. De URL van die pagina begint altijd met 'https://transaction.acceptemail.com'. Dat kun je controleren in je browser.

Veelgestelde vragen over iDEAL