Doorlopende reisverzekering

Ga je voor een langere periode op reis of ga je vaker per jaar met vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger. Met een doorlopende reisverzekering zijn al je reizen verzekerd, maar ook de spontane weekendjes weg of het dagje over de grens. Je vergeet nooit meer een reisverzekering af te sluiten en je bepaalt zelf de samenstelling. Zo betaal je alleen wat je wilt verzekeren. Voor iedere reis en voor ieder budget is er een oplossing op maat. Bovendien sluit de reisverzekering perfect aan op onze zorgverzekering. Zo ben je ook nooit dubbel verzekerd voor je zorgkosten.

De doorlopende reisverzekering

  • Ieder jaar 20% korting op je premie
  • Wereldwijde hulp door de Anderzorg Alarmcentrale
  • Af te stemmen op je persoonlijke situatie
  • Vergoeding bij terugkeer naar huis als vriend(in) overlijdt
  • Ook last-minute nog af te sluiten!

Check wat wel en niet gedekt is op de verzekeringskaart

 

Stel zelf je reisverzekering samen
Op unigarant.nl

Wat is de reisverzekering met Basisdekking?

De Basisvariant biedt uitstekende dekking voor de meest gangbare zaken zoals; hulpverlening, onvoorziene uitgaven, calamiteiten en aansprakelijkheid voor schade aan je verblijfadres. Wil je echter meer zekerheid? Stel dan je eigen reisverzekering samen en kies voor één of meer aanvullende dekkingen. Ongeacht de variant die je kiest, zijn onvoorziene uitgaven standaard verzekerd. Net zoals hulp van de Anderzorg Alarmcentrale.

LET OP: Als je geen aanvullende zorgverzekering hebt, adviseren wij je om een reisverzekering met aanvullende medische kosten af te sluiten. 

Aanvullende verzekeringen | in Basisdekking

Wil je een Reisverzekering met Basisdekking afsluiten, dan kun je kiezen voor een aanvullende medische dekking. Je bent dan 100% verzekerd voor spoedeisende medische zorg in het buitenland. Het wettelijk eigen risico van € 385 van je zorgverzekering is dan eveneens meeverzekerd. Afhankelijk van de zorgverzekering die je hebt en of je aanvullend verzekerd bent, is het verstandig om medische kosten (extra) mee te verzekeren in je reisverzekering.

Wil je een Reisverzekering met Basisdekking afsluiten, dan kun je kiezen voor een aanvullende medische dekking. Als je verzekerd wilt zijn tegen diefstal, verlies en beschadiging van uw bagage, kies je voor de bagagedekking. Bij de basisvariant is je bagage voor € 2.000 per persoon verzekerd. Je laptop, tablet of foto- en filmapparatuur is tot maximaal € 300 verzekerd, per reisgezelschap. Ook je overige bagage is tot maximaal € 300 per reisgezelschap verzekerd. 

Hiermee verzeker je je tegen de financiële gevolgen van blijvende invaliditeit (€ 75.000) als gevolg van een ongeval of van overlijden (€ 25.000) als gevolg van een ongeval.      

Ga je een avontuurlijke sport beoefenen op vakantie? Zoals skiën, snowboarden, raften, bergbeklimmen en afdalen in grotten. Verzeker je dan met de aanvullende bijzondere sporten-dekking. Met deze dekking is schade of diefstal van je uitrusting en eventuele huur van een vervangende uitrusting verzekerd. Ook onvoorziene uitgaven, zoals bijvoorbeeld een gipsvlucht, banaan of helikopter worden vergoed.

LET OP: Medische kosten vallen niet onder deze dekking. Die zijn echter wel verzekerd als je ook de aanvulling medische kosten afsluit. 

Aanvullend in Uitgebreide dekking

Hiermee ben je voor 100% verzekerd voor spoedeisende medische zorg in het buitenland. Het wettelijk eigen risico van € 385 van je zorgverzekering is eveneens meeverzekerd. Met deze uitgebreide aanvullende dekking ben je ook voor medische kosten in Nederland verzekerd, tot € 1.250. Tandheelkundige kosten zijn tot € 400 vergoed en medische kosten voor een huisdier tot € 150. 

Kies je voor de uitgebreide variant voor bagagedekking. Dan is je bagage voor € 3.500 per persoon verzekerd. Je laptop, tablet en foto- of filmapparatuur is tot maximaal € 1.600 verzekerd.

Deze dekking sluit je af wanneer je geld wilt meeverzekeren tegen diefstal. Dat is echter alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant. Gelddekking is maximaal € 300 per persoon per reis. De maximale uitkering bedraagt in totaal nooit meer dan € 600 per reisgezelschap.

Neem je waardevolle spullen mee? Bijvoorbeeld videoapparatuur, golfspullen of een duikuitrusting, en wil je ze verzekeren tegen beschadiging, verlies en diefstal? Sluit dan de dekking hobby- en sportuitrusting af. Je krijgt dan maximaal € 3.500 per reisgezelschap per reis vergoed. De vergoeding komt bovenop de standaard bagagevergoeding. Deze uitbreiding is echter alleen mogelijk in combinatie met de bagagedekking en alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant.

Hiermee verzeker je je tegen de financiële gevolgen van blijvende invaliditeit na een ongeval of overlijden na een ongeval. Deze aanvulling verzekert je bij overlijden voor maximaal € 25.000 en bij blijvende invaliditeit voor maximaal € 75.000.

Ga je een avontuurlijke sport beoefenen op vakantie? Zoals skiën, snowboarden, raften, bergbeklimmen of afdalen in grotten. Dan is met deze dekking je eigen of gehuurde uitrusting verzekerd voor schade of diefstal. Ook onvoorziene uitgaven zoals bijvoorbeeld een gipsvlucht, banaan of helikopter worden vergoed. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant.

LET OP: Medische kosten vallen niet onder deze dekking. Die zijn wel verzekerd als je ook de aanvulling medische kosten afsluit.

Deze dekking vergoed je kosten wanneer je na je vakantie een beroep wilt kunnen doen op juridische hulp. Dat geldt voor een bedrag van maximaal € 25.000. Denk bijvoorbeeld aan een verkeersincident of bij geschillen met de reisorganisatie. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant. 

Krijg je in het buitenland een ongeval of pech, of wordt je auto gestolen? Dan ben je met de aanvulling vervangend vervoer en verblijf verzekerd van vervangend vervoer en wordt eventueel de reparatie voor je geregeld. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant. 

Pech in het buitenland. Natuurlijk zit je daar niet op te wachten, maar mocht het dan toch gebeuren, dan ben je met de autohulp verzekerd van reparatie. Als het niet binnen vier dagen gerepareerd kan worden, zorgen wij dat je auto, camper of caravan terug naar Nederland wordt vervoerd. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant.

Je vakantie annuleren of onderbreken

Moet je de geplande reis toch annuleren of onderbreken? Bij de doorlopende reisverzekering krijg je de beste hulp bij pech op reis. Eenmalig of doorlopend een reis verzekeren tegen annulering? Sluit dan een kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering af.

Zie ook:

Om de website van Anderzorg goed te laten werken en je de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Je geeft ons toestemming als je onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. Je kunt desgewenst je voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.