Betrokken bij een ongeval?

Heb je een ongeluk gehad? Of slachtoffer van een medische fout of mishandeling? Meld je schade via het online formulier.

Hoe meld je een ongeval?

Meld het ongeval via het online formulier. Wij sturen je daarna per post een vragenformulier. Dit formulier is afgestemd op je persoonlijke situatie. Anderzorg beoordeelt jouw persoonlijke situatie en onderzoekt of de kosten betaald kunnen worden door de aansprakelijke partij.

Naar het schadeformulier

Persoonlijke schade? Gratis juridisch advies!

Als je persoonlijke schade hebt opgelopen na een ongeval, kun je deze kosten verhalen op de aansprakelijke partij. Anderzorg kan je hierin adviseren. Ook kunnen wij je in contact brengen met een advocatenkantoor. Als je verzekerd bent bij Anderzorg, is de eerste beoordeling van jouw zaak gratis.

Moet je het eigen risico betalen?

Soms moet je een deel van de medische kosten zelf betalen, omdat je een eigen risico voor de Basisverzekering hebt. Bijvoorbeeld als je foto's laat maken in het ziekenhuis, nadat je een auto-ongeluk hebt gehad. Als iemand anders het ongeluk heeft veroorzaakt, kun je het eigen risico dat je zelf hebt betaald verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze afdeling Verhaal via 088-222 44 99. We helpen je graag.