Anderzorg app

Je regelt je zorgzaken gemakkelijk met de Anderzorg app. Een foto van je rekening is zo verstuurd! Status eigen risico? Check!

Alles bij de hand

Met onze zorgverzekering kies je niet alleen voor een scherpe premie, maar ook voor heel veel gemak:

  • Inloggen met fingerprint of pincode.
  • Simpel declareren met een foto.
  • Al je zorgkosten op een rij.
  • Altijd je zorggegevens bij de hand.

Gebruik maken van de Anderzorg app? Download 'm alvast:

Nieuw: Anderzorg Flex!

Met Anderzorg Flex bescherm je jezelf tegen onverwachte kosten na een ongeval en spoedeisende hulp in het buitenland. Bovendien werk je aan je gezondheid met de 4 premium apps: Headspace, Sworkit, Fabulous en de FysioZelfCheck!

Zo neem je zelf de regie. En haal je het maximale uit je leven

Meer over Flex

Dit is Anderzorg

Het leven is voor iedereen anders

Het laat je bewust gezond leven en soms bewust even helemaal niet. Aandacht voor jezelf wissel je af met aandacht voor de mensen om je heen. Op je eigen manier beleef je de momenten die er echt toe doen! Wij zetten ons in om jou zoveel mogelijk het leven te laten leiden. 

Het leven verandert en zorg verandert

En daarom verandert Anderzorg mee. Met een goede zorgverzekering, dienstverlening en handige extra's. Bijvoorbeeld Anderzorg Flex, een unieke combinatie van een buitenland- en ongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps. Maar ook Anderzorg Extra is een aantrekkelijke aanvullende verzekering. Een greep uit de vergoedingen: brillen/lenzen, alternatieve zorg, kinderopvang, fysiotherapie en anticonceptie.

Een zorgverzekering aanvragen is zo geregeld! En op het moment dat je onze zorgverzekering en zorg nodig hebt? Dan zijn we er voor je. Supersnel, via bijvoorbeeld de Anderzorg app en chat.

Daarom Anderzorg

* Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2022, MarketResponse